MENÜ

Kadıköy’de süper bir gece

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de dün taraftarı en çok heyecanlandıran, kadrolar açıklandığında Bonucci ve Krunic’in 11’de olmalarıydı. Maçı Sarı-Lacivertliler adına en çekici kılan muhtemelen bu ikilinin oynamalarıydı. İsmail Kartal beklendiği gibi kadroyu büyük ölçüde değiştirdi. 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Adanaspor karşısında Kanarya’nın daha hızlı başlaması beklenebilirdi. Ancak bu kadar değişen kadro, oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığının olmaması, Fenerbahçe’nin oyununu başlarda etkiledi.

Haberin Devamı

Lincoln’den füze

Dakikalar 29’u gösterdiğinde sahneye Lincoln çıktı. Sakatlığı nedeniyle 10 ay sonra formasına kavuşan Sambacı, ceza sahası dışı sol çaprazdan müthiş bir vuruşla perdeyi açtı: 1-0. 39. dakikada ise King’le gelişen atakta Lincoln bu kez asist yaptı, Batshuayi golü attı: 2-0. Adanaspor zaman zaman etkili olmaya çalışsa da güçlü rakibi karşısında pozisyona giremeden ilk devreyi kapattı. İkinci yarıda da Fenerbahçe baskılı olan taraftı.

Batshuayi resitali

50. dakikada Mert Hakan korneri kullandı, Krunic ön direkte harika yükselip kafayı vurdu. Kaleci Ahmet aynı güzellikte kurtarsa da dönen topu Batshuayi topu ağlara yolladı: 3-0. 68’de Mert Hakan bu kez serbest vuruşta ortaladı, tecrübeli forvet kafayla fileleri sarsıp hat-trick yaptı: 4-0. 71’de bu kez ceza sahası yayı üzerinden çok güzel bir vuruş yapan Batshuayi, maçtaki 4. golüne imza attı: 5-0. 81. dakikada Emre Mor çalımlarla ceza sahasına girerek yerden pasını verdi, Mert Hakan boş kaleye topu yuvarladı: 6-0.

Haberin Devamı
YORUM YAZ