MENÜ

En zorlu sınav

Abone Ol Google News

Rakipler elbette kadro olarak çok zayıftı ama ne olursa olsun Fenerbahçe’nin bu sezon oynadığı 12 resmi maçı da kazanması büyük bir başarı. Her şeyden önce, teknik direktörü ve kadronun ciddi bir bölümü değişen bir takım için böyle bir seri yakalamak, öz güven ve kazanma alışkanlığı açısından da son derece önemli. Başakşehir, muhtemelen Sarı-Lacivertliler’in bu sezon karşılaşacağı en zorlu rakip olacak. İstanbul ekibi, sezona istediği gibi başlayamayınca Emre Belözoğlu ile yolları ayırıp takımı Çağdaş Atan’a emanet etti.

Haberin Devamı

Çağdaş Atan faktörü

Başakşehir için en büyük sıkıntı tabii ki eksiklerin çokluğu. Bu bir erteleme maçı olduğu için, karşılaşmanın asıl oynanması gereken tarihte lisansı çıkan futbolcular görev yapabilecek. Bu nedenle Turuncu-Lavicertliler’de Dubois, Denis, Ba ve Emirhan forma giyemeyecek. Ömer Ali, Mahmut, Szysz, Efe, kaleci Muhammed ve Edgar Ie de sakat. Fenerbahçe gibi formda bir rakibe karşı, hem de deplasmanda sahaya 9 eksikle çıkmak ciddi bir sıkıntı. Ancak bu kadar eksiğe rağmen Başakşehir’in yine de kaliteli bir kadrosu var. Çağdaş Atan da önemli bir faktör. Genç hoca, rakip analizinde ve takımını buna göre hazırlama konusunda son derece başarılı.

Haberin Devamı

Yıldızlar işi çözüyor

Fenerbahçe’nin bu akşam en büyük itici gücü, tribünleri dolduracak taraftarları olacak. Diğer yandan, özellikle hücumda sıkıntı çekildiği anlarda sahneye çıkabilecek birçok formda yıldıza sahipler. Hafta sonunda Alanya maçında İrfan Can Kahveci’nin tek golü galibiyet için yetmişti. Kazanmak kadar, deplasmanda rakibe pozisyon vermeden maçı bitirmek de önemliydi. Zor bir maç olacağı kesin. Ancak taraftar desteği, yüksek öz güveni ve formda yıldızlarıyla Fenerbahçe bu akşam da favori.

YORUM YAZ