MENÜ

Çamur savaşı Karagümrük'ün

Abone Ol Google News

Karagümrük; bozuk zemini aşmak için Biglia, Bertolacci ve Borini ile sağ tarafa uzun paslar atarak Ndao’yu defansın arkasına kaçırmaya çalıştı. Ancak sezonun flaş ismi olan 24 yaşındaki oyuncu, aldığı topları sürmekte zorlandı. Konyaspor önce ayağa paslarla oyunu kanatlara açmaya çalıştı. Bunun olmayacağını anlayınca, Kravets’e uzun oynayıp onun indireceği toplarla tehlike yaratmak istedi. Ancak uzun toplar Ahmet Çalık’ın ayağından çıkınca bu plan da işe yaramadı. İlk yarıda tek tehlike, uzaklaştırılmak istenen top önüne düşünce kaleciyle karşı karşıya kalan Kravets’in Viviano’nun üzerine vurduğu pozisyondu.

Haberin Devamı

Hatayla gelen gol

İkinci yarıda Karagümrük rakip kalede daha fazla görünen taraftı. Golü bulan da onlar oldu ancak biraz da şansın yardımıyla. Sol bek Guilherme sakatlanıp kenara gelince, Konyaspor sahada 10 kişi kaldı. 66. dakikada, karşısındaki rakibinin kenarda olmasıyla ilk kez fırsat bulan Ndao’nun sağdan ortasında Bertolacci, sert bir kafa vuruşuyla Sehiç’i avladı: 1-0.

Tempo yükseldi

Haberin Devamı

Golden sonra, oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle tempo yükseldi. 80. dakikada Jevtovic’in pası zemin nedeniyle kısa düştü. Araya giren Ndiaye, harika bir aşırtma vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 2-0. 84. dakikada yeni transfer Bytyqi’nin ortasında Jevtovic kafayla ön direkten arka köşeye güzel bir vuruşla takımını umutlandırdı: 2-1. 90+5. dakikada Daci ceza sahası dışından az farkla dışarı vurunca kazanan Karagümrük oldu.

YORUM YAZ