MENÜ

Büyük sıçrama

Abone Ol Google News

30 haftayı kâbus gibi geçiren Fenerbahçe, ligi 4’te4 yaparak tamamladı. Antalya’yı 3-1 yenen Sarı-Lacivertli ekip, kısa süre de düşme hattından 6. sıraya kadar yükseldi.

Haberin Devamı

Soldado tribünde oturunca, elde forvet kalmadı. Ersun Yanal, U21 takımının 22 gollü kralı Yusuf Mert Tunç’u yanında oturtup, ileri uçta Zajc’ı oynatmayı tercih etti. Ziyech-Tadic- Neres üçlüsüyle Ajax, 4-6-0 taktiğiyle Şampiyonlar Ligi’nin tozunu attı. Ama takdir edersiniz ki Dirar-Zajc-Moses ile bu olmuyor. Yine de Fenerbahçe, 13. dakikada sezonun en organize atağını Mehmet Ekici ve İsla ile geliştirdi, Zajc boş kaleye topu yuvarladı: 1-0. Volkan Demirel, 16. dakikada karşı karşıya pozisyonda Doğukan’a gol izni vermedi ancak 33’te Mevlüt’ü durduramadı: 1-1. 45+1. dakikada ise Amilton yan direğe takıldı.

Sadık’la olmaz

Fenerbahçe ikinci yarıda daha etkisizdi. Buna rağmen 69. dakikada ceza sahası içinden düzgün vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1. Antalya gol için yüklenirken, 90+1. dakikadaki kontratakta Moses skoru tayin etti: 3-1. Sezonu 4’te 4 yaparak bitirmek güzel. Ancak şu bir gerçek ki Sadık gibi bırakın oyun kurmayı, pas atmak yerine rast gele topa vuran bir stoperle şampiyonluk yürüyüşüne çıkmak pek mantıklı görünmüyor. Büyük takımda oynamak için sadece ‘mücadele’ etmek yetmez, kalite de gerekir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ