MENÜ

Bugün maç var!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de herkes o kadar Mesut Özil transferine yoğunlaştı ki taraftarlar arasında bugün rakibin Ankaragücü olduğunu bilmeyen bile vardır! Bu ortamda Erol Bulut’un takımı çok iyi motive etmesi şart.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’de geride bıraktığımız birkaç gün boyunca konuşulan tek konu transfer, özellikle de Mesut Özil oldu. Herkesin aklı fikri Alman yıldızda. Öyle ki taraftarlar arasında bugün rakibin Ankaragücü olduğunu bilmeyenler bile vardır! Odağın bu kadar saha dışına kaydığı bir ortamda takımın da etkilenmemesi mümkün değil. Erol Bulut’u motivasyon anlamında zor bir maç bekliyor. 45 yaşındaki teknik adam muhtemelen günlerdir teknik ve taktik konulardan çok, oyuncularını mental anlamda bu karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyordur.

4 maçta 1 galibiyet

Ankaragücü’nün puan tablosundaki konumu da son derece yanıltıcı. Galatasaray ve Beşiktaş, Başkent ekibini 1-0’lık skorlarla zar zor yenebildi. Ankaragücü’nün, saha içinde motivasyon kaybı yaşandığında bunu cezalandırabilecek silahları var. Fenerbahçe’nin rakibine karşı son 4 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alabildiği de unutulmamalı. Kanarya’nın maça olan motivasyonu, sonucu belirleyecektir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ