MENÜ

Kriteriniz ne beyler?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Erken gelen gol ve kırmızı kart, Gaziantep’in direncini kırarken, maçın da kaderini belli etti. Özellikle ikinci golden sonra daha rahat oynayan Trabzonspor ve oyun düzeni bozulan Gaziantep’in her şeye rağmen pozitif futbol adına elinden geleni ortaya koyarak verdiği bir mücadeleye sahne oldu Avni Aker. Ligin ilk yarısındaki Trabzonspor maçında da penaltı ve kırmızı karta muhattap olan Antep aleyhine çalınan dünkü penaltı, benim çok içime sinmedi açıkçası. Kayserispor, Ankaragücü ve Besiktaş maçlarında verilmeyen penaltıların yanında bu penaltıdaki kriter neydi acaba? Aykut Kocaman’ın bence bu penaltıyı da irdeletmesi gerekiyor..!
Haftalardır önce Trabzonspor’u ardından Fenerbahçe’yi oynatan Federasyon, bu hafta iki takımın maçını da sözde aynı saate başlatacaktı ama Fenerbahçe-Belediye maçı yine her ne hikmetse Trabzonspor’un maçından 4 dakika sonra başladı ve 4 dakika sonra bitti. Avrupa Ligleri’nde düdük çalan iki deneyimli hakemin aynı anda maç başlatamama yeteneksizliğine şahit olduk, önemli değil nasıl olsa edeceğiz? Birşey eğer çok kirlenirse, acilen temizlenmesi gerekir. Eğer temizlenmeyecek kadar kirlenirse onu çöpe atmak zorunda kalırsınız. Dikkat beyler sınırdasınız, neredeyse temizlenmeyecek kadar kirlettiniz bu ülkenin futbolunu...
İlginç bir maç seyrettik. Burak Yılmaz’ın 17 numaralı formayla 17’nci golünü attığı, Trabzon’da bitiş düdüğü çalındığı anda Şükrü Saracoğlu’nda 86’ncı dakikanın oynandığı, Fenerbahçe’nin kaçtığı Trabzonspor’un kovaladığı bir hafta oldu aynı zamanda..!

YORUM YAZ