MENÜ

Kopuk

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın başlama vuruşuyla birlikte ilk 50 saniyede iki atak yiyorsun ve biri gol oluyor. Orta sahada sürekli kaybedilen toplara defanstaki inanılmaz hatalar da eklenince maç da bir anda 2-0’a geldi. İlk yarı boyunca oyunun bütünlüğü içerisinde çok olumsuz bir görüntü sergiledi Trabzonspor. Serbest vuruşlarda ısrarla hiç kimsenin olmadığı ön direğe kesilen toplar, ya da müsait pozisyondaki arkadaşına vermek yerine bodoslamadan üç kişinin arasına dalıp kaybedilen toplar, haftalardır süren sıkıntıların devamı gibiydi.
Trabzonspor eğer ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor ve Avrupa Ligi’nde oynuyorsa kendisine biraz çeki düzen vermek zorunda artık. Yakışmıyor bu görüntüler Trabzonspor kalitesindeki bir takıma. Bir şey daha, bir oyuncu ayağına top aldığı zaman eğer onu durduramıyorsanız o zaman geriye yapılacak tek bir şey kalıyor... O oyuncunun topla buluşmasına engel olacaksınız, yoksa dün olduğu gibi sıkıntılı durumlara düşersiniz.
İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri oyuna da pozitif olarak yansıdı, ancak atılan ilk golün hemen ardından yenilen 3. gol yine çok basit ve ucuzdu. Son 10 dakikadaki hırslı ve arzulu futbol beraberinde iki gol birden getirdi. Kayserispor gibi bir takıma da deplasmanda en fazla 3 gol atabilirsiniz zaten. Ama yenilen 3 gol neyin nesi oluyor?
Neticede hem oynanan oyun, hem de maçın skoru şunu gösterdi ki, Trabzonspor oyunun bütünlüğü içinde ciddi sıkıntılar yaşıyor. Forvetinin becerisiyle bir puan aldığı maçta orta saha ve defansının yaptığı basit hatalarla iki puan bıraktı.

YORUM YAZ