MENÜ

Keyifler yerinde

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dünkü maçın ilk yarısında sert oynayarak rakibini yıpratma uğraşında olan bir Eskişehirspor’la, sakatlıklar ve formsuzluklar nedeniyle hala ideal bir kadro oluşturamayan Trabzonspor ve yıllardır verdiği ile vermediği faullerle, standardının ne olduğunu bir türlü anlayamadığımız Yunus Yıldırım arasında geçti oyun.
Bu yıl bir yemekte Ronaldo’nun menaceri Mendes her yıl yaklaşık 100 bin Dolar’lık Ronaldo forması aldığını söylemişti bana. Bende o kadar para yok, ama Burak bu hızla devam ederse TS Store’un en kadim müşterisinin ben olacağı kesin. Daha şimdiden aldığım Burak forması siparişi ellinin üzerinde...
Geçen hafta Burak oynuyorsa bir şekilde gol atarsınız diye yazmıştım. İkinci yarıda öyle de oldu, maçı aldı götürdü Burak. İki mükemmel golle Eskişehirspor’un direncini kıran ve maçı Trabzonspor’a kazandıran adam oldu.
Halil, Adrian, Zokora, Colman, Giray ve Tolga mükemmel oynadılar. Takımda o ilk haftalardaki olumsuz görüntüden neredeyse eser kalmadı. Şampiyonlar Ligi’nin grup lideri, Süper Lig’de de keyif vermeye başladı.

YORUM YAZ