MENÜ

Hoşgeldin futbol

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Orta saha ya da forvetteki sıkıntınızı bir şekilde çözersiniz. Ancak defansınız güven vermiyorsa, işiniz her zaman zor demektir. Burak gibi bir oyuncunuz varsa, her zaman gole yakınsınız demektir. Ancak maçı kazanabilmeniz için ucuz ve basit goller yememeniz lazım. Görünen o ki Trabzonspor bu sezon her mevkiye bolca transfer yaparken, defansta sıkıntı yaşayabileceğini hiç hesaba katmamış.
Ancak ikinci yarıdaki Sapara-Adrian değişikliğiyle bambaşka bir Trabzonspor vardı sahada. Sadece ilk yarıdaki değil, sezon başından beri sergilediği o prematüre görüntüyü arkasında bırakmış, sahanın her yerinde rakibine basan ve hakemin bitiş düdüğüne kadar skoru değil, maçı kovalayan gerçek görüntüsüne kavuşmuştu takım. Beklediğimiz, özlediğimiz bir görüntüydü bu ve sadece 3 puan değil, umudumuz, zevkimiz, keyfimiz yani her şey yerine geldi. Futbol özellikle bizim için yeniden seyredilir bir oyun oldu. Tolga, Adrian, Volkan, Alanzinho ve Zokora mükemmel oynadı ancak Burak bambaşkaydı. Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah nazardan ve sakatlıktan korusun. 5 puanımız 5 golle geldi ve hepsinde Burak’ın imzası var, fazla söze de gerek yok.
Zemin ise futbolu katletmeye devam ediyor. İnanılır gibi değil. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan, kendi liginde şampiyonluğu kovalayan bir takıma yakışıyor mu bu zemin? Zemine takılıp kaçırdığı golden sonra Burak Yılmaz’ın dövdüğü kadar var... Ben olsam öyle iki, üç tokatla bırakmam, sabah akşam döverdim böyle bir zemini!

YORUM YAZ