MENÜ

Gördünüz mü hırsızı

Abone Ol Google News

Burak Yılmaz hırsız, Arda huysuz, bilmem kim soysuz, bu ülkede bir sporcu başını kaldırmaya görsün, popülizm uğruna o sporcu üzerinden gündem yaratıp akla hayale gelmedik suçlamalarla yer bitiririz, yurt dışına kaçan kendini kurtarır, burada kalanın da vay geldi haline. Ondan sonra da bu ülkede yıldız futbolcu yetişmiyor, nasıl yetişsin ki? Hakem yorumcusunu bile yurt dışından ithal eder hale geldik.
Zokora yedek kulübesinde, Burak Yılmaz top alabilmek için orta sahaya kadar geliyor, defansın sağı ve solu koridor, rakip stoper orta sahadan kaptığı topu 50 metre sürüp gol atıyor, hemen ardından antrenmanlarda bile yenilmeyecek kadar basit ama artistik bir gol ve daha maçın 25. dakikasında 2-0 geriye düştüğü maçı nasıl geri çevirecekti Trabzonspor?

Haberin Devamı

İkinci yarıda iki isabetli değişiklikle oyunu Antalyaspor yarı alanına yıkan Trabzonspor rakibini öyle bir baskı altına aldı ki, rakip değil, top bile nefes alamadı. Zokora’nın uzun pasında topla buluşan Burak Yılmaz, Deniz Barış’tan adeta attığı golün acısını çıkararak attığı gol hafta içinde kendisine yapılan yakışıksız eleştirilerin tümüne cevap niteliğindeydi. Burak Yılmaz’ın Zokora’ya gösterilen kırmızı kartın ardından attığı penaltı golü maçı kurtarmaya yetmedi ama onun attığı bu gollere Trabzonspor taraftarları 9 puan almış kadar sevindiler.
Bu kadar basit yenilen 2 golün muhasebesinin çok iyi yapılması lazım. Her iki yarıda sahada adeta iki farklı Trabzonspor vardı, biz ikinci yarıdaki Trabzonspor’u çok sevdik!

Haberin Devamı
YORUM YAZ