MENÜ

Fırtına değil 'kasırga'

Abone Ol Google News

Her halde Avni Aker’deki maçta planı tuttuğundan, “Bu defa da aynısını uygulamam da bir sakıncası yok” diye düşündü. Ancak maçın ilk 45 dakikasında o kadar çok pozisyon yakaladı ki Trabzonspor, forvet oyuncuları biraz dikkatli olsalar ya da tercihlerini biraz daha dikkatli kullanabilseler, maç ilk yarım saatte kopabilirdi. Ancak karşılaşmanın ilk golünü bulan taraf ikinci yarının başıyla birlikte Beşiktaş oldu. 50. dakikada Celutska ile Giray’ın arasından yükselen Almeida girdiği ilk ve tek ciddi pozisyorda topu Trabzonspor ağlarına gönderdi. Bu aynı zamanda ilk maçın ilk 50 dakikası içinde Beşiktaş’ın çerçeveyi bulan tek şutuydu!

Haberin Devamı

Yediği golün şokunu çok kısa süre içerisinde üstünden atan Trabzonspor önce Burak Yılmaz’la ve ardından da Colman’la bulduğu gollerle geriye düştüğü maçta 2-1’i yakaladı. Attığı iki gole rağmen çok net 5 pozisyondan da yararlanamayan Bordo-Mavililer’in bu maçta gol rekoru kırmaları içten bile değildi. Carvalhal, “Avni Aker’de tuttu burada da tutar mı?” düşüncesinin bedelini ağır ödedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor neredeyse aldığı her topla Beşiktaş orta sahasını transit geçerken, Carvalhal yine de sezonun en ağır yenilgisini almadan sahadan ayrıldığı için kendisini şanslı saymalı. Trabzonspor’u tebrik ediyorum, müthiş mücadele ettiler. Maçı kazanma düşüncesi, daha maçın başından beri hakimdi. Oyuncuların üzerinde ve son dakikaya kadar da kazanmak icin mücadele ettiler. Eğer bu maç bir şekilde berabere falan bitseydi, gerçekten çok yazık olacaktı.

YORUM YAZ