MENÜ

Burak'a faul serbest!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Her iki takım da pres uygulayıp kaptığı toplarla, golü erken bulma çabası içindeydi.
Trabzonspor’un ligin ikinci yarısında oynadığı her maçta rakiplerinin mücadele gücünün üst seviyede olması, doğal olarak seyir zevkini ve maç heyecanını yukarılara taşırken, sakatlıklar ile kartları da beraberinde getiriyor! Burak’ın burnunun kızardığı dakikalarda sahada 1 eksikle mücadele ederken Serkan’ın gördüğü kartın renginin de kızarmasıyla bir anda 10 kişi kalan Trabzonspor’un bu temposunu, maçın ikinci yarısında devam ettirmesi ya da bir taktik uygulayacağı da merak konusuydu.
İkinci yarıda beklenen değişiklik Beşiktaş’tan geldi. Serkan’ın atılmasıyla güç kaybettiğine inandığı rakibi karşısına ekstra gol umudu olarak, Nobre’yi oyuna alarak başladı Schuster.
Bu yarıda daha fazla ayağa top yapıp, baskı kuran Beşiktaş, aradığı golü Brezilyalı futbolcusu Bobo ile bulduysa da, önce Ceyhun Gülselam ardından da Umut-Burak A.Ş.’nin son dakikalarda gelen golü, ağzının suları akarak bu maçın Trabzonspor’un galibiyetiyle bitmesini sağladı. Burak Yılmaz’a yapılan hareket, Süper Lig’in ikinci yarısında Trabzonspor’un verilmeyen üçüncü penaltısıydı; devamı var mı? Merak ediyorum. Müthiş bir karşılaşma seyrettik... Trabzonspor çok önemli bir maçtan 3 puan alarak yoluna devam etti. Bundan sonrası mı? Hep beraber ibretle seyrediyoruz!!!

YORUM YAZ