MENÜ

2. Aydınus vakası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sow aktif alanda, yardımcı bayrağı kaldırıyor, Aydınus santrayı gösteriyor? Top oyunda, Selçuk ceza sahası içinde Burak Yılmaz’a taban giriyor, Aydınus oyunu devam ettiriyor ve elit hakem olma yolunda hızla ilerliyor! Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Dün Aydınus’u yerin dibine sokanlar, bugün baş tacı yapabilirler. Hani bir şarkı vardı ya, “Kafa nereye biz oraya” diye, eleştirirsin, yerin dibine sokarsın, ama kazara dümene geçtin mi, “Kafa nereye biz oraya”, dün dündür bugün bugündür.
Maçın ilk yarıdaki görüntüsü ise yabancı bir gözle izlendiği zaman en fazla 15 dakika izlenebilirdi ancak, çünkü 15. dakikadan sonra yabancı rahat ve derin bir uykuya dalardı. Maçın ilk yarım saati dolarken her iki takım adına da faul sayısı ikiydi, varın gerisini siz düşünün artık. Bakmayın biz de heyecan var da mecburen izledik. Sakin oynayın dediysek, uyur gezer gibi oynamanız gerekmiyordu. En azından top rakipteyken orta alanda basabilirdik, ellerini kollarını sallayarak kalemizin önüne kadar gelmeleri gerekmiyordu.
34. dakikada atletler tamam, nedeni bir protesto ama yabancı madde atmak da neyin nesi oluyor? Zaten birileri öküzün altında sinek arıyorlar. Niye malzeme veriyoruz ki?
İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri maça beklenen hareketliliği getirmiş oldu. Trabzonspor önde basınca rakibini de hataya zorlamaya başladı. Nitekim bunlardan birinde Bekir’in asistinde Burak Yılmaz topu köşeden ağlara bıraktı. Bu dakikadan sonra Halil, Burak ve Colman’ın gayretleri beklenen golü getirmezken, neredeyse aynı oranda da kalesinde pozisyon verdi Trabzonspor.
Neticede bu yıl Avni Aker’de ikinci bir Aydınus vakası izledik ki, o yönüyle bir hayli geldi bu maç bana.

YORUM YAZ