MENÜ

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in yoğun trafiğinde kritik bir 90 dakikada iki dev karşı karşıya gelecek, Trabzonspor ile Galatasaray Karadeniz'de kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı yönetiminde yeniden 'yenilmez' bir takım haline gelen Trabzon, zirveyle aradaki puan farkını kapatmak amacında. Galatasaray ise Alanyaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlarla sahiplendiği ligin üst sırasında tutunmayı amaçlıyor. Bu şartlarda oynanacak maçın detaylarını toparladık. Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman sat kaçta canlı yayınlanacak sorusunun cevabı haberimizde. Trabzonspor - Galatasaray canlı izle ve canlı anlatım linki de içerikte bulabilirsiniz.

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 15. hafta mücadelesi müthiş bir karşılaşmaya sahne olacak. Karadeniz'de Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı önderliğinde henüz yenilgi almayan ve sıkıntılı bölgeden uzaklaşan Bordo - Mavili ekip ile hafta içerisinde Göztepe'ye karşı 3-1'lik net bir galibiyet alan Galatasaray üç puan mücadelesi verecek. Fatih Terim'in cezası nedeniyle kulübede olamayacağı maç pandemi tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak oynanacak. Futbolseverlerin, Trabzonspor - Galatasaray maçı canlı izle seçeneklerini araştırdığı bir süreçte, 'Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?' sorusuna yanıtlar aradık. Bir de hatırlatma Trabzonspor - Galatasaray maçı canlı anlatımı maç saatinde fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR - GALATASARAY CANLI

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman?

Galatasaray şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonda ezeli rakiplerinden Trabzonspor deplasmanında galibiyet arayacak. Yeniden zirve planları yapmayı amaçlayan Trabzonspor ise Aslan'ı puansız yollayıp, süt sıralarla arasındaki farkı eritmek amacında.

Trabzonspor - Galatasaray maçı 26 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak kritik mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy ile İlker Takpak, Meler'in yardımcılıklarını yapacak. Koray Gençerler ise maçta 4. hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i:

Haberin Devamı

Uğurcan - Serkan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Flavio, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Galatasaray'ın muhtemel 11'i:

Okan, Omar, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Feghouli, Arda Turan, Falcao.

Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kadrosu

Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Kerem Ersunar, Arda Turan, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Sofiane Feghouli.

YORUM YAZ