MENÜ

SON DAKİKA 11'ler belli oldu! Fenerbahçe - Zorya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin Zorya ile oynayacağı maçın 11'i belli oldu. Son haftalarda önüne geleni deviren Fenerbahçe bu akşam Zorya'yı ağırlayacak. Fenerbahçe kazanması ve Feyenoord'un ManU'yu yenmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Fenerbahçe - Zorya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı ve şifresiz yayınlanacak? İki takım ile ilgili son bilgiler ve gelişmeler fanatik.com.tr'de olacak.

SON DAKİKA 11'ler belli oldu! Fenerbahçe - Zorya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Oynadığı son 5 resmi maçı kazanarak müthiş bir hava yakalayan , Galatasaray galibiyeti ile morali tavan yapan Fenerbahçe bugün yine kritik bir sınava çıkıyor. Sarı-lacivertliler Lider olduğu Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta maçında Ukrayna'nın Zorya takımı ile Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda 3 puan mücadelesi verecek. Sarı-lacivertli takım grupta 2 puanla son sırada bulunan rakibini yenerek gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet almak istiyor.

Temsilcimiz Fenerbahçe Zorya maçının ardından grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Feyenoord ve Manchester United'i Kadıköy'de deviren Dick Advocaat ve öğrencileri Manu ile deplasmanda oynadığı maçı 4-1 kaybetmişti. Sarı-lacivertli ekip A Grubu'nda averajla Feyenoord'un önünde lider durumda. Fenerbahçe'nin rakibi Ukrayna ekibi Zorya'nın ise grupta galibiyeti bulunmuyor. Teknik direktörlüğünü Yuri Vernydub'un yaptığı Zorya oynadığı 4 maçta 2 beraberlik aldı. Ukrayna Ligi'nde 3. sırada bulunan Zorya son maçında Oleksandria'ya sahasında 2-1 mağlup olmuştu.

FENERBAHÇE ZORYA 11'LER BELLİ OLDU...

İşte iki takımın maç kadroları:

Volkan Demirel - Şener Özbayraklı - Simon Kjær - Martin Skrtel - Hasan Ali Kaldırım - Mehmet Topal - Josef de Souza - Alper Potuk - Emmanuel Emenike - Volkan Şen - Moussa Sow

Yedekler:

Fabiano - Roman Neustädter - İsmail Köybaşı - Salih Uçan - Miroslav Stoch - Robin van Persie

Zorya:

Oleksii Shevchenko - Mikhail Sivakov - Ihor Chaykovskiy - Mykyta Kamenyuka - Ivan Petriak - Ihor Kharatin - Vladyslav Kulach - Rafael Forster - Olexandr Karavaev - Dmytro Grechyshkin - Eduard Sobol

Yedekler:

Igor Levchenko - Jaba Lipartia - Paulinho - Grigoriy Yarmash - Zeljko Ljubenovic - Yevhen Opanasenko - Emmanuel Bonaventure


Fenerbahçe - Zorya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Bu akşam saat 19.00'da başlayacak mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak. Mücadelenin CANLI-GRAFİKLİ anlatımını da fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe - Zorya maçı canlı takip için tıklayın...

İki takımın A Grubu'ndaki maçları
iki takım arasında Ukrayna'da oynanan ilk karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona ermişti. Zorya Luhansk 52. dakikada Dmytro Grechyshkin ile 1-0 öne geçmiş ancak Fenerbahçe'nin beraberlik golü 90. dakikada Simon Kjaer'den gelmişti.

Avrupa’da 212. sınav

Fenerbahçe, bu akşam Zorya karşısında Avrupa kupalarındaki 213. randevusuna çıkacak. Sarı-Lacivertliler, oynadığı 212 karşılaşmada 78 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet aldı. Kanarya 266 kez fileleri sarsarken, kalesinde 318 gol gördü.

Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçını Harald Lechner yönetecek


Fenerbahçe'den Zorya Luhansk maçı biletleri hakkında bilgilendirme


Kanarya siftah peşinde

Sarı-Lacivertliler’in Ukrayna takımlarına karşı olan karnesi hiç iyi değil. Fenerbahçe, daha önce Ukraynalı rakiplerine karşı 7 kez sahaya çıktı ve bunların hiçbirini kazanamadı. Temsilcimiz, 4 maçta berabere kalırken, 4 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. Fenerbahçe, Zorya ile oynanan ilk maçta da 1-1’lik skorla 1 puana razı olmuştu.

Gruplarda süperiz

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe daha önce 4 kez gruplarda mücadele etti. Temsilcimizin bu alandaki karnesi tek kelimeyle mükemmel. Sarı-Lacivertliler, 2006-07, 2009-10, 2012-13 ve 2015-16 sezonlarının tümünde bir üst tura çıkmayı başardı. Fenerbahçe’nin bu turnuvadaki en büyük başarısı, 2012-13 sezonunda oynadığı ve Benfica’ya kaybettiği yarı final oldu.

Manchester United'in konuğu Feyenoord

Uefa Avrupa Ligi A Grubu'nun diğer maçında ise Manchester United ile Dirk Kuyt'ın formasını giydiği Feyenoord karşı karşıya gelecek. Old Trafford'da 24 Kasım Perşembe günü oynanacak Manchester United - Feyenoord mücadelesi Türkiye saatiyle 23.05'de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak...

Avrupa’da 213. sınav

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 212 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 78'ini kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 91 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 266 gol gönderirken, kalesinde 318 gol gördü.

UEFA Avrupa Ligi'nde 47. maç

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 46 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, statü değişikliğiyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 46 maçta 25 galibiyet elde ederken, 13 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi maçlarında 65 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 41 gole engel olamadı.

İç sahada 106. sınav

Fenerbahçe, taraftarı önünde Avrupa kupalarında 106. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959’da Macaristan’ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 105 maçta 53 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada ise rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 155 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 116 gole engel olamadı.

Bilet satışları devam ediyor

OKUL AÇIK :75,00 TL
MİGROS TRİBÜNÜ :75,00 TL
BORAJET TRİBÜNÜ-MARATON ÜST H-I BLOK :120,00 TL
BORAJET TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK :150.00 TL
MARATON ÜST TRİBÜNÜ C-D-E-F-G BLOK :150,00 TL
FENERIUM ALT-MARATON ALT H-I BLOK :200,00 TL
FENERIUM ALT-MARATON ALT G BLOK :250,00 TL
FENERIUM ALT-MARATON ALT F BLOK :250,00 TL
FENERIUM ALT-MARATON ALT E BLOK :260,00 TL
1907 TRİBÜNÜ A-B-C-D-E-I-K-L-M-N BLOK :400,00 TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ