MENÜ

Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 5'te 5 yapan 15 puanlı lider Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda 13 puanlı takipçisi Yılport Samsunspor'la kozlarını paylaşacak. Manisa ekibinde geçen hafta sakatlanarak kaval kemiğinden ameliyat olan Volkan Okumak kadroda yer almayacak. Peki, Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? TFF 2.Lig'de oynanacak haftanın dev maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Manisa FK, cumartesi günü deplasmanda zirve yarışındaki en ciddi rakibi Yılport Samsunspor karşısında önemli bir sınav verecek. Zorlu müsabaka şampiyonluk iddiasıyla kurulan iki ekibin güç gösterisine sahne olacak.

Haberin Devamı

İlk 5 haftada puan kaybı yaşamayan 15 puanlı Manisa temsilcisi, 2 puan altındaki takipçisini yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştırmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar 18 golle grubun en skorer takımı konumunda. Samsunspor'un 12 golü bulunuyor.

Samsunspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

5 Ekim Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Zorlu 90 dakikanın yayıncısı bulunmuyor. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Haberin Devamı

Manisa FK şimdiye kadar kalesinde 4 gol gördü, Samsun ekibi ise 5 maçta sadece 2 gol yiyerek başarılı bir savunma performansı sergiledi. İç sahada taraftarının desteğini arkasına alan Karadeniz temsilcisi, evinde son mağlubiyetini geçen sezon 11 Kasım'da Keçiörengücü karşısında aldı.

Samsunspor bu sezon evinde çıktığı 2 maçta 7 gol atıp, kalesini gole kapattı. Manisa'nın en önemli kozu 6 golü bulunan Serdar Deliktaş olacak. Samsunspor'un 4 gollü forveti Bahattin Köse için de önlem alınacak.

İrfan Buz: Samsunspor kazanacak

Kurduğu iddialı kadroyla şampiyonluk hedefleyen Samsunspor’da en güçlü rakip Manisa ile oynanacak maç öncesi teknik direktör İrfan Buz iddialı konuştu. Buz, Afyonspor deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirtip, tam anlamıyla Manisa FK maçına odaklandıklarını ifade ederek, “Önümüzde Manisa Futbol Kulübü maçı ile birlikte lider olma imkanımız var. Büyük taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu günlerde şehrin de kenetlenmesiyle birlikte belirli bir havanın geldiğine inanıyorum. Biz de müsabakayı bekliyoruz. İçeride tamamen odaklanmış vaziyetteyiz. Rakibimize karşı saygılıyız. Lider olarak buraya geliyorlar. Önemli bir kadroya sahipler. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz. Bizim de hedefimiz belli. Ondan dolayı iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum. İnşallah 3 puanla bizim ayrılacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Lider olacağız’

Manisa FK’yı yenerek liderlik koltuğuna oturmak istediklerini ifade eden İrfan Buz, şunları söyledi: “Seyirci ile taraftar arasında fark var. Seyirci gelir izler ve gider. Taraftar gerçekten sever. Taraftar üzülür, taraftar gönülden sever. Bu bir ayrıcalıktır. Kendi şehrinizde kendi takımınızı tutabiliyorsanız ne mutlu size. Hepimizin ortak bir hedefi var. Burada egoların yeri yok. Ondan dolayı biz hepimiz kenetleneceğiz ve tamamen oyunumuza odaklanacağız.”

‘Mücadelemizi iyi yaparsak kazanıp geliriz diye düşünüyorum’

Manisa ekibinde geçen hafta sakatlanarak kaval kemiğinden ameliyat olan Volkan Okumak kadroda yer almayacak. Teknik direktör İsmail Ertekin, "Ligin en iyi iki takımı karşı karşıya gelecek. Beklentilerimiz maçın iyi olacağı yönünde. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz, geçen hafta evimizde 2-0 kazandığımız Sarıyer karşılaşmasında mücadele gücümüzü üst düzeye çıkardık. Oyun gücümüzü de aynı düzeye çıkarmamız gerekiyor. Samsun'da oyun gücü ve mücadelemizi iyi yaparsak kazanıp geliriz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ