MENÜ

Euro 2020 Yolunda Zorlu Maç! Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Millilerimizi Euro 2020 yolunda oldukça zorlu bir maç bekliyor. Türkiye İzlanda karşısında Avrupa Şampiyonası Elemeleri grubundan çıkmak için zorlu bir maça çıkacak. Geçtiğimiz maçlar neticesinde grubunda 19 puanla lider konumda bulunan millilerimizin hedefi mutlak galibiyet. Galibiyet elde etmek liderliği korumak ve gruptan çıkmak için oldukça önem arz ediyor. İlk maçta rakibine karşı 2-1 kaybetmiş olan A Milliler rövanşta kendi evinde kazanmak istiyor. Milli maça az kala, Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte tüm bu detaylar ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Euro 2020 Yolunda Zorlu Maç! Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Türkiye İzlanda karşısında oldukça zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Millilerimiz açısından hedef mutlak 3 puan. İlk karşılaşmada İzlanda'da rakibine karşı 2-1 kaybeden millilerimiz, grup liderliğini devam ettirebilmek ve EURO 2020 Avrupa Şampiyonasına katılabilmek için bu maçı kazanmak istiyor. Türk Telekom stadında rakibi ile karşı karşıya gelecek olan millilerimizde Rizespor'dan kaleci Gökhan Akkan'ın sakatlığı nedeniyle yerine Altay Bayındır kadroda yer alıyor. Türk Telekom stadında oynanacak olan karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

Haberin Devamı

Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

14 Kasım Perşembe akşamı İstanbul'da Türk Telekom Stadı'nda saat 20:00'de TRT1 ekranlarında naklen izlenebilecek. Maçtaki gelişmeler, canlı skor takibi ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de yer alacak.

SON DAKİKA! MİLLİ TAKIMIN ORANI DÜŞTÜ... TIKLA HEMEN OYNA!

Aldığımız tek mağlubiyet İzlanda'ya karşı!

Türkiye Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu içerisindeki tüm oynadığı maçlarda sahip olduğu tek yenilgiyi İzlanda deplasmanında aldı. Oynanmış olan maçlarda millilerimizin 8 maç sonucunda 6 galibiyet, 1 beraberlik ile 1 mağlubiyeti mevcut. Grupta bizimle aynı puana sahip olan yakın takipçimiz Fransa ise maçlarını Moldova ve Arnavutluk ile oynayacak.

Haberin Devamı

A Milli Takım kadrosu...

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Ömer Bayram (Galatasaray)

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

İzlanda Milli Takım kadrosu

KALECİ: Hannes Halldorsson (Valur), Runar Alex Runarsson (Dijon), Ögmundur Kristinsson (AEL Larissa)

DEFANS: Hjörtur Hermannsson (Brondby), Sverrir Ingi Ingason (PAOK), Kari Arnason (Vikingur), Ragnar Sigurdsson (Rostov), Jon Gudni Fjoluson (Krasnodar), Hördur Björgvin Magnusson (CSKA Moskva), Ari Freyr Skulason (Oostende), Gudlaugur Victor Palsson (Darmstadt)

Haberin Devamı

ORTA SAHA: Samuel Kari Fridjonsson (Viking), Mikael Neville Anderson (Midtjylland), Arnor Ingvi Traustason (Malmö), Birkir Bjarnason (Al-Arabi), Runar Mar Sigurjonsson (Astana), Aron Elis Thrandarson (Aalesund), Arnor Sigurdsson (CSKA Moskva), Gylfi Sigurdsson (Everton)

FORVET: Jon Dadi Bödvarsson (Millwall), Kolbeinn Sigborsson (AIK), Vidar Örn Kjartansson (Rubin Kazan), Alfred Finnbogason (Augsburg)

YORUM YAZ