MENÜ

Manchester City - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en sürpriz takımlarından olan ve Juventus'e eleyerek çeyrek finale yükselen Lyon, İngiliz ekibi Manchester City ile kozlarını paylaşacak. Lyon’da eski Galatasaraylı Denayer ve eski Beşiktaşlı Marcelo’nun yanı sıra eski Gaziantepsporlu Marçal'ın sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Peki, Manchester City - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Jose Alvalade Stadı'nda oynanacak mücadelenin canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Manchester City - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Salgın sebebiyle Portekiz’in ev sahipliğinde 8’li Final olarak gerçekleşen Şampiyonlar Ligi’nde son çeyrek final mücadelesi, bu akşam oynanacak. Kupanın en büyük sürprizlerinden birine imzasını atarak Son 16 Turu’nda Juventus’u eleyen Fransız ekibi Lyon, 2018-19 sezonunda gruplarda karşılaştığı ve 1 kez yenip, 1 kez berabere kaldığı İngiliz ekibi Manchester City ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Lyon’da savunma hattında eski Gaziantep’li Marçal, eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes ve eski Galatasaraylı Jason Denayer da forma giyecek.

Kazanan takım, 18- 19 Ağustos tarihlerindeki yarı finallere kalacak ve Barcelona'yı hezimete uğratarak sahadan 8-2 galip ayrılan Bayern Münih'in rakibi olacak. Devler Ligi’nin sahibini belirleyecek final mücadelesi ise 23 Ağustos’ta gerçekleşecek.

Manchester City - Lyon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Jose Alvalade Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Jose Alvalade yönetecek. beIN Sports 1'den naklen saat 22.00'da yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

YORUM YAZ