MENÜ

Gazişehir - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? | Karşılaşmanın ilk 11'leri

Süper Lig'de ilk üç haftada Abdullah Avcı yönetiminde dört puan toplayan Beşiktaş, Gazişehir ile dördüncü hafta maçında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş rakibini deplasmanda yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Gazişehir ise taraftarı önünde Beşiktaş karşısında galibiyet peşinde olacak. Peki, Gazişehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Takımların ilk 11'leri belli oldu.

Gazişehir - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? | Karşılaşmanın ilk 11'leri

Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak. Yeni transferler Elneny ve Diaby, görev verilmesi durumunda ilk kez bir resmi maçta siyah-beyazlı formayı giyecek. Beşiktaş rakibini deplasmanda yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Gazişehir ise taraftarı önünde Beşiktaş karşısında galibiyet peşinde olacak.

Haberin Devamı

Gazişehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

14 Eylül Cumartesi günü Kalyon Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Gazişehir - Beşiktaş 11'leri..

Gazişehir: Günay, Oğuz Ceylan, Kana Bıyık, Tosca, Papy, Morais, Aziz Tetteh, Diarra, Güray, Kayode, Twumasi

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, N’Koudou, Elneny, Dorukhan, Ljajic, Diaby, Güven

Gazişehir - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda | Karşılaşmanın ilk 11leri

Süper Lig’in ilk üç haftasında iki takım da birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sonucunda dörder puan topladı.

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı yeni geçen Burak Yılmaz henüz takımla çalışmalara başlamadı. Arka adalesinde rahatsızlığı bulunan Dorukhan Toköz dünkü antrenmana katılmadı.

Beşiktaş’ın transfer döneminin son bölümünde renklerine kattığı Mohamed Elneny ile Abdoulay Diaby, görev verilmesi durumunda ilk kez bir resmi maçta siyah-beyazlı formayı giyecek. Gazişehir Gaziantep ve Beşiktaş, Süper Lig’de ilk kez karşılaşacak.

Haberin Devamı

Son 3 deplasmanda mağlubiyet

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 3 deplasman müsabakasını kaybetti.

Ligde geçen sezon deplasmanda oynadığı son iki maçta Galatasaray ve Trabzonspor’a yenilen siyah-beyazlı takım, bu sezonun ilk haftasında ise Demir Grup Sivasspor’a mağlup oldu.

YORUM YAZ