MENÜ

Galatasaray - St. Johnstone maçı ne zaman oynanacak? GS-St. Johnstone maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. Eleme Turu'nda veda etti. PSV'ye ilk maçta 5-1, rövanşta ise 2-1 kaybeden Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda St. Johnstone ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, St. Johnstone'u elemesi halinde play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. PSV karşısında havlu atan Galatasaray'da taraftarlar, St. Johnstone maçının ne zaman oynanacağını merak ediyor. Galatasaray - St. Johnstone maçı ne zaman oynanacak? GS-St. Johnstone maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Galatasaray - St. Johnstone maçı ne zaman oynanacak? GS-St. Johnstone maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. Eleme Turu'nda veda etti. PSV Eindhoven’a 5-1 ve 2-1 kaybeden Sarı Kırmızılı ekip, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’ndan devam edecek. Sarı Kırmızılılar, turu geçerse Avrupa Ligi play-off turuna kalacak. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, eğer turu geçemezse, Konferans Ligi Play-Off'larında boy gösterecek.

Haberin Devamı

Galatasaray - St. Johnstone maçı ne zaman oynanacak?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda İskoç ekibi St. Johnstone ile karşılaşacak. İlk maçı 5 Ağustos'ta evinde oynayacak Galatasaray, 12 Ağustos'ta deplasmanda rövanş maçına çıkacak.

GS-St. Johnstone maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

GS-St. Johnstone maçı 5 Ağustos Çarşamba günü oynanacak, D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan yayınlanacak. Spor Smart'tan naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak. 2. maçın ise henüz yayıncısı ve saati belli değil. Detaylar belli olur olmaz haberimiz güncellenecektir.

Galatasaray'ın turu geçmesi halindeki rakibi Randers

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, St. Johnstone'u elemesi halinde play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Organizasyonda 3. ön eleme turu ilk maçları 5 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 12 Ağustos'ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçları 19 ve 26 Ağustos'ta yapılacak.

YORUM YAZ