MENÜ

Galatasaray-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray bugün gündüz maçında Karabük'ü sahasında konuk edecek. Kalan 9 maçın hepsini kazanıp şampiyon olmak isteyen Aslan, rakibini farklı devirerek zirve adaylarına gözdağı vermeyi hedefliyor.

Galatasaray-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de bugün Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan Galatasaray’da , tek hedef galibiyet. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe ile büyük bir çekişme içinde olan Sarı-Kırmızılı takım, ligde zor günler yaşayan ve küme düşme hattında bulunan Kardemir Karabükspor maçını kayıpsız geçmek istiyor. Türk Telekom Arena’da saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Sakatlarda son durum

Galatasaray’da karşılaşma öncesinde, A Milli Takım’da sol arka adalesinden sakatlık geçiren Burak Yılmaz’ın tedavisine devam ediliyor. Golcü futbolcu bugünkü maçta forma giyemeyebilir. Tedavisi tamamlanan Semih Kaya’nın ise kondisyon geliştirme çalışmaları sürüyor. Bu oyuncunun da Karabük maçında forma giyme ihtimali düşük görünüyor. Sarı-Kırmızılı ekipte tedavileri tamamlanan Sabri ile Bruma ise son antrenmanda takımla çalıştı.

İşte sınırdaki isimler

Galatasaray’da Wesley Sneijder, Hamit Altıntop, Olcan Adın ve Yekta, Karabükspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular bugün sarı kart görmeleri durumunda ligin 27. haftasındaki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Felipe Melo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Kafasında 11’i belirledi

Hamza Hamzaoğlu, eksik oyuncuların yerine görev vereceği isimleri belirleyip, kafasındaki 11’i oluşturdu. Kasımpaşa karşısında sahaya çıkan takıma benzer bir 11’in sahada olması bekleniyor. Burak’ın yokluğunda Umut, forvet arkasında Sneijder, sağ önde Olcan, sol önde Yasin, orta alanın merkezinde Selçuk ve Hamit, sağ bekte Sabri, solda Telles, savunmanın göbeğinde de Chedjou-Hakan Balta ikilisinin görev alacağı tahmin ediliyor.

Muhtemel 11'ler

STAT: TT Arena
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Tolga Özkalfa

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Olcan, Hamit, Selçuk, Yasin, Sneijder, Umut.

Kardemir Karabükspor: Abdulaziz, Erdem, Yiğit, Mabiala, Tanju, Traore, Samba Sow, Musa, Furkan, Ahmet İlhan, Kumbela.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ