MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe ne zaman saat kaçta canlı?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürüyor. Asırlık düellonun son randevusu bu pazar gerçekleşecek. 'Erken derbi' gözüyle bakılan mücadelede Galatasaray ev sahibi, Yepyeni bir kadro ve ekiple sezona başlayan Fenerbahçe ise 2020-2021'nin ilk büyük zaferini hedefliyor. Galatasay - Fenerbahçe maçı ne zaman sorularının sorulmaya başlandığı şu günlerde derbinin hangi kanalda ve saat kaçta bilgisini de paylaşıyoruz. Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi ekipte tek eksik Saracchi. Fenerbahçe cephesinde ise önemli bir sorun görünmüyor.

Galatasaray - Fenerbahçe ne zaman saat kaçta canlı?

Galatasaray - Fenerbahçe rekabetinin asırlık mücadelesi bu hafta bir kez daha sahne alacak. Pandemi sürecinde maçların seyircisiz oynanması kararı ardından yıllar sonra derbi mücadelesi boş tribünler önünde oynanacak. Galatasaray - Fenerbahçe maçını sadece televizyon başından izleyebilecek olan milyonlarca futbolsever derbinin yayın bilgileri ile ilgili sorgulamalara başladı. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yayın bilgileri, ne zaman saat kaçta oynanacağı sorusunun cevabı ve diğer detaylara bu haberimizde yer verdik. Ayrıca maçın nerede oynanacağı da merak ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraş - Fenerbahçe maçı nerede?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı 27 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek derbi maçı beİN SPORTS 1'den naklen ve canlı olarak ekranlara taşınacak.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'lerini henüz kestirmek mümkün değil. Zira transfer dönemi devam ediyor ve iki ekibin de kadrolarını yeni isimlerle takviye etmesi bekleniyor.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk iki haftasında Gaziantep FK'yı 3-1, Başakşehir'i ise 2-0'lık skorlarla mağlup etmişti. Fenerbahçe ise sezona deplasmandaki 2-1'lik Rizespor galibiyetiyle başlayıp, ikinci hafta maçında Hatayspor'u ağırlamış ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı.

YORUM YAZ