MENÜ

GS - FB maç kaç kaç? Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın (GS - FB CANLI İZLE)

Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 19.00’da Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çalıyor. Galatasaray evinde kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe ise deplasmanda galibiyet peşinde. beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanan, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray Fenerbahçe canlı izle, Galatasaray Fenerbahçe 1 şifresiz' araması yapıyor. GS - FB maç kaç kaç? Galatasaray - Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe derbisi öncesi fire vermeyen Galatasaray'da moraller oldukça yüksek. Sarı-kırmızılılar, son yılların en iyi sezon başlangıcını yaptı. İki Süper Lig, iki UEFA Avrupa Ligi mücadelesine çıkan Terim'in öğrencileri karşılaşmaların tamamını kazanırken 10 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Haberin Devamı

GALATASARAY - FENERBAHÇE CANLI İZLE

GALATASARAY - FENERBAHÇE CANLI TAKİP

Galatasaray-Fenerbahçe saat 19.00'da başladı ve Türk Telekom Stadyumu'nda oynanıyor. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetiyor, yardımcı hakem olarak Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Satman görev yapıyor. Maçın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan.

Süper Lig’in ilk haftasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen, 2’nci hafta ise ligin yeni ekibi Atakaş Hatayspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden galip gelmek istiyor. Teknik direktör Erol Bulut, hafta içi yapılan idmanlarda öğrencilerine güvendiğini ve daha ilk haftalarda oynanan derbi mücadeleyi kazanarak emin adımlarla yollarına devam etmek istediklerini aşıladı. Öğrencilerine deplasmanda hata yapmamalarını ve saha içerisinde takımdaşlık duygusunu kaybetmemelerini öğütleyen Bulut, Türk Telekom Stadı’ndan iyi bir sonuçla ayrılmalarını istedi.

Haberin Devamı

Galatasaray - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanıyor. Saat 19.00’da başlayan derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetiyor. Karşılaşma beIN Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

Galatasaray - Fenerbahçe ilk 11'ler...

Galatasaray: Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan, Arda, Belhanda, Feghouli, Emre Kılınç, Falcao

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Lemos, Caner, Gustavo, Sosa, Ozan, Deniz, Thiam, Valencia

YORUM YAZ