MENÜ

Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Fahrudin Ömerovic'le yeni bir sayfa açan Yeşil-Beyazlılar da Abdullah Avcı'yla inişli-çıkışlı bir form grafiği yakalayan Bordo-Mavililer de milli ara dönüşü kazanarak lige girmek istiyor. Mücadele öncesinde, 'Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' soruları soruluyor. Tüm bu soruların yanıtları, muhtemel 11'ler ve daha fazlası fanatik.com.tr'de...

Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli ara sona erdi, Süper Lig'deki heyecan kaldığı yerden devam ediyor... Abdullah Avcı ile inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Trabzonspor, Konyaspor deplasmanına çıkacak. Beşiktaş ile 3.'lük mücadelesi veren Fırtına kazanarak hedefi doğrultusunda hata yapmak istemiyor.

Haberin Devamı

Fahrudin Ömerovic'le de yeni bir maceraya çıkan ve Bosnalı hocayla 10 maçta 2 kez kaybeden Konyaspor ise ateş hattından iyice uzaklaşmayı amaçlıyor.

Konyaspor - Trabzonspor muhtemel 11'leri:

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Adil, Damjanovic, Guilherme, Soner, Nzonzi, Oğulcan, Ndao, Moreno, Cikalleshi.
Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Fernandez, Denswil, Eren, Mendy, Berat, Bardhi, Visca, Trezeguet, Pepe.

Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. 20.30'daki mücadele beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Avcı deplasmanda toparlanmak istiyor

Trabzonspor, Abdullah Avcı döneminde bu sezon 22 maç oynadı. Söz konusu maçlarda 11 galibiyet, 4 berberlik ve 7 mağlubiyet aldı. İç sahada oynanan 11 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 19 puan kazanan Avcı, deplasmanda ise 5 galibiyet, 3’er beraberlik ve mağlubiyetle 18 puanı hanesine yazdırdı. Milli ara sonrası Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile dış saha performansını toparlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Trabzon'da 3 eksik

Bordo-Mavililer’de, Konyaspor mücadelesinde 3 futbolcu forma giyemeyecek. Stoper Hüseyin Türkmen ile forvet Paul Onuachu, sakatlıkları sebebiyle takımını yalnız bırakacak. Takımın bir başka golcüsü Enis Destan ise kart cezası sebebiyle yok. Onuachu ve Enis Destan’ın yokluğunda santrfor olarak Umut Bozok veya Nicolas Pepe’nin görev yapması bekleniyor.

Konya ile 46. randevu

Konyaspor ile Trabzonspor Süper Lig’de 46. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 45 maçta Konyaspor 11 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzonspor ise 22 defa rakibini mağlup etti. İkili arasındaki 12 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Söz konusu maçlarda Konyaspor 53 kez gol sevinci yaşarken, Trabzonspor 71 defa fileleri havalandırdı.

Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

YORUM YAZ