MENÜ

Freiburg - Werder Bremen maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bundesliga'nın 27. haftasında Avrupa kupaları iddiasını sürdüren Freiburg, düşme hattından kurtulma mücadelesi veren ve zor günler geçiren Werder Bremen'i konuk edecek. 90 dakika iki takım için de hayati öneme sahip. Peki, Freiburg - Werder Bremen maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Freiburg - Werder Bremen maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bundesliga'nın 27. haftasında Freiburg, Werder Bremen'i konuk edecek. 37 puanı bulunan Freiburg, evinde 3 puana uzanıp Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor. 5 maçtır galibiyete hasret olan ve 18 puanla küme düşme hattında yer alan Werder Bremen ise kritik ve zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Haberin Devamı

Freiburg ile oynadığı son yedi resmi maçın birini kaybeden Weder Bremen (3G 3B), tek mağlubiyetini Şubat 2018'de deplasmanda almıştı. Son yedi Bundesliga maçında bir puan toplayabilen Werder Bremen, bu süreçte en az puan kazanan takım konumunda.

FREIBURG - WERDER BREMEN MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Freiburg - Werder Bremen maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

23 Mayıs Cumartesi günü oynanancak mücadele TSİ 16.30'da başlayacak. Türkiye'de yayıncısı bulunmayan 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Freiburg - Werder Bremen ilk 11'ler:

Freiburg: Schwolow, Schmid, Gulde, Koch, Gunter, Sallai, Hofler, Haberer, Grifo, Petersen, Holer

Werder Bremen: Pavlenka, Veljkovic, Vogt, Moisander, Selassie, Bittencourt, Eggestein, Klaassen, Friedl, Rashica, Sargent

YORUM YAZ