MENÜ

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finali nefesleri kesecek bir eşleşmeye sahne olacak. Çeyrek finalde Kırklarelispor'u eleyen Fenerbahçe ile Erzurumspor'u kupanın dışına iten Trabzonspor, yarı finalde karşı karşıya gelecek. Kupada dev eşleşmenin belli olmasının ardından iki takım taraftarları, ''Fenerbahçe - Trabzonspor Türkiye Kupası maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?'' sorularına yanıt arıyor. Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Trabzonspor, 5-0 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda BB Erzurumspor'u 4-1 mağlup etti ve yarı finalde, Kırklarelispor'u eleyen Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında yer alan iki takımın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki kapışması büyük bir heyecana sahne olacak. İki takım taraftarı, yarı final eşleşmesinin belli olmasının ardından ''Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?'' sorularına yanıt arıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’de şampiyonluk yolundaki rakiplerinden biri olan Sarı-Lacivertliler’le bu kez kupada karşı karşıya gelecek olan Bordo-Mavililer, ilk olarak Kanarya’yı sahasında ağırlayacak, rövanşı da İstanbul’da oynayacak. Yarı finalde ilk maçlar 3-4-5 Mart, rövanşları ise 21-22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Dev maçlar, A Spor veya ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trabzonspor 6 sezon sonra

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Erzurumspor’u her iki maçta da farklı mağlup ederek adını son 4 takım arasına yazdıran Trabzonspor, böylece 6 sezon sonra bir ilki yaşadı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir’in öğrencileri, tam 6 sezon sonra bu önemli organizasyonda yarı finale kalma başarısı gösterdi. Bordo-Mavililer, finale çıkmak için bu turda ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. Tur'dan başlayan Fenerbahçe, sırasıyla Tarsus İ.Y, İstanbulspor, Kayserispor ve Kırklarelispor'u elemeyi başardı.

Kupaya 5. Tur'dan giriş yapan Trabzonspor ise, Altay, Denizlispor ve Erzurumspor'u kupanın dışına itti.

YORUM YAZ