MENÜ

Fenerbahçe - Maccabi Fox maçı bein sports 3 canlı izle

Turkish Airlines EuroLeague'e kötü başlayan ancak son 7 maçta aldığı 6 galibiyet ile Play-Off potasına giren Fenerbahçe Beko, evinde çok kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Yerini sağlamlaştırmak isteyen Sarı-Lacivertliler’in, İsrail ekibi Maccabi Fox'u 13 sayı farkla yenmesi gerekiyor. Mücadele bein sports 3 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen basketbolseverler google üzerinden 'bein sports 3 canlı izle, bein sports 3 şifresiz' araması yapıyor. Fenerbahçe - Maccabi Fox maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Üst üste 5 yıl Final-Four'a oynadığı Turkish Airlines EuroLeague’de sezona oldukça kötü bir giriş yapan Fenerbahçe Beko, son haftalardaki performansı ile adeta uçuşa geçti. EuroLeague’de oynadığı son 7 mücadelenin 6’sını kazanan Sarı-Lacivertliler, çift maç haftasına da harika başladı. Zenit deplasmanına çıkan Kanarya, zorlu karşılaşmadan 73-68’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu zaferin ardından rüzgarı arkasına alan ve kendisini Play-Off potasında bulan Zeljko Obradovic’in ekibinin sıradaki rakibi ise Maccabi FOX.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-MACCABİ FOX MAÇINDA SÜRPRİZ ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!


FENERBAHÇE - MACCABİ FOX CANLI İZLE

13 fark lazım...

Sarı-Lacivertliler, son 3 maçın 2’sinden yenik ayrılıp düşüşe geçen İsrail ekibi karşısında galibiyet arıyor. 7. sıraya kadar yükselen Fenerbahçe Beko, ilk 8’deki yerini sağlama alabilmek ve Play-Off’lara avantajlı girebilmek için elinden geleni yapıyor. Kanarya’nın, ikili averajda Maccabi’yi geçebilmesi için deplasmanda aldığı 67- 55’lik yenilgi nedeniyle rakibini en az 13 sayı farkla yenmesi gerekecek.

20.45’te başlayacak olan kritik karşılaşma Ülker Salonu’nda oynanıyor ve beIN Sports 3’ten canlı yayınlanıyor.

YORUM YAZ