MENÜ

Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı yayın (Fb-Kasımpaşa canlı izle)

Türkiye Kupası son 16 turunda mücadele eden Fenerbahçe ile Kasımpaşa kozlarını Kadıköy'de paylaşacak. İki İstanbul ekibini karşı karşıya getirecek mücadele öncesi, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorusu yanıtını buldu. Futbolseverler şimdi de Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle linkine nasıl ulaşacaklarını merak ediyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı öncesi merak edilenler ve diğer detaylar gün içerisinde bu haberimizde olacak. Fenerbahçe Kasımpaşa maçında sahaya çıkacak 11'ler de belli oldu. Fenerbahçe; Harun, Caner, Lemos, Serdar, Nazım, Gustavo, Sinan, Ferdi, Mert Hakan, Cisse, Samatta 11'i ile Kasımpaşa Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Luckassen, Eren, Doğucan, Aytaç, Yusuf, Hodzic, Varga, Thelin oyuncu grubuyla sahada.

Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı yayın (Fb-Kasımpaşa canlı izle)

Ligde aldığı üst üste 4 galibiyetten sonra zirveye ortak olan Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül, Filip Novak, Jose Sosa, Tolga Ciğerci ve Diego Perotti forma giyemeyecek. Gündemi Mesut Özil transferi meşgul ederken; Sportif Direktör Emre Belözoğlu, genç yıldız Ömer Faruk Beyaz ile yol ayrımında olduklarını dile getirdi. Kasımpaşa'ya karşı gözler bir diğer genç yetenek Ferdi Kadıoğlu üzerinde olacak. TD Erol Bulut'un sıkışık takvim nedeniyle rotasyon yapması ve Ferdi'nin yanı sıra Harun Tekin, Mbwana Samatta gibi isimlere ilk 11'de forma vermesi bekleniyor. Koronavirüs süreci geçirdikten sonra formasını Sadık Çiftpınar'a kaptıran Serdar Aziz de ilk 11 başlayabilir.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA CANLI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı 14 Ocak Perşembe günü saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı olarak şifresiz ekranlara gelecek. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı anlatımı ve skor takibi ilk düdükle birlikte fanatik.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe - Kasımpaşa ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Harun, Caner, Lemos, Serdar, Nazım, Gustavo, Sinan, Ferdi, Mert Hakan, Cisse, Samatta

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Luckassen, Eren, Doğucan, Aytaç, Yusuf, Hodzic, Varga, Thelin

Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı yayın (Fb-Kasımpaşa canlı izle)

Fuat Çapa geldikten sonra mini bir sıçrama yapan Kasımpaşa ise, 4 maçlık galibiyet hasretine Alanya deplasmanında son vererek hem şaşırttı hem de gözden kaçmaması gereken bir takım olduğunu yeniden hatırlattı. Savunma merkezinde görev yapan Tarkan Serbest sakat. 2-3 maçtır kadroda yer almayan Bengali-Fode Koita ile Haris Hajradinovic'in durumları belirsiz. Sol bek Oussama Haddadi cezalı. Hücuma Isaac Kiese Thelin, savunmaya Derrick Luckassen takviyeleri yapıldı. Thelin forma giymeye başladı ve son lig maçında asist katkısı yaptı; Luckassen son antrenmanda takımla birlikte çalıştı, durumu maç saatinde netleşecek.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Fenerbahçe'nin son 5, Kasımpaşa'nın son 4 maçı "2.5 ÜST" oldu.

- İki takım arasında oynanan son 7 maçın 6'sında 2.5 gol barajı aşıldı.

- 10 gün önce oynanan Süper Lig maçını Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın sahasında 3-0 kazanmıştı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Türkiye Kupası karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu! %56'lık kesim ligde aldığı üst üste galibiyetler sonrası formda bir görüntü çizen sarı-lacivertli takıma güveniyor... %23'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ