MENÜ

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, lige verilen milli arada İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Milli maç arasını değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşılaşacak. Phillip Cocu, bir önceki milli aranın aksine bu kez hazırlık maçı düzenlenmesi yönünde talepte bulunmuştu. Rakip arayışına başlayan Fenerbahçe, 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı

Tarihinin en kötü sezon başlagıcını yapan Sarı Lacivertli ekip, verilen arada İstanbulspor'u mağlup ederek moral depolamak istiyor.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki maç 11 Ekim perşembe günü saat 13.30'da başlayacak. Maç, basına ve taraftarlara kapalı tutulacak.

Fenerbahçe'ye iki kötü haber

Sarı-Lacivertliler’e milli takımlardan iki kötü haber geldi. İslam Slimani’nin sakatlığı nedeniyle Cezayir’in Benin’le oynayacağı ilk maçta görev yapamayacağı açıklandı. İkinci karşılaşma için ise durumu belirsiz. Ayrıca İsla da Şili Milli Takımı’nın kadrosundan çıkartıldı. Tecrübeli oyuncu İstanbul’a dönecek.

Topal fedakarlık kurbanı

Fenerbahçe’de Tolga Ciğerci, tedavi sürecini tamamladığı Almanya’dan geri

Haberin Devamı

döndü. Bu kez de Mehmet Topal bu ülkenin yolunu tuttu. Tecrübeli oyuncunun kasığındaki fıtığa rağmen fedakarlık yaparak zor dönemden geçen takımını yalnız bırakmamak adına iğneyle sahaya çıktığı öğrenildi. Topal, 1 ay yok.

YORUM YAZ