MENÜ

Fatih Karagümrük - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Süper Lig'de milli aranın ardından heyecan yeniden başlıyor. Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 9. hafta maçında Sivasspor’u ağırlayacak. İki takımda geri dönüşü galibiyetle yapmak istiyor. Peki, Fatih Karagümrük - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Karşılaşma öncesi iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Fatih Karagümrük - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler belli oldu)

Süper Lig'de milli aradan sonra heyecan kaldığı yerden devam edecek. Haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Sezona iyi bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük sahasında kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Bu sezon hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Sivasspor ise deplasmanda galibiyet arayacak.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Fatih Karagümrük - Sivasspor ilk 11'ler

Fatih Karagümrük: Viviano, Lichaj, Fatih, Koray, Balkovec, Sabo, Biglia, Jimmy Durmaz, Aatif, Ndao, Sobiech

Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner, Camara, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Claudemir, Cofie, Yasin Öztekin, Gradel, Kone

KARAGÜMRÜK - SİVASSPOR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

36 yıl sonra döndüğü Süper Lig’de sezona iyi başlayan Fatih Karagümrük, iç saha maçlarında yenilmedi. Kırmızı-siyahlılar, evinde oynadığı maçlarda Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u mağlup ederken, Kasımpaşa ile berabere kaldı.

Haberin Devamı

Deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyen İstanbul ekibi, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor’a yenilirken Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü ile puanları paylaştı. Fatih Karagümrük bu karşılaşmalarda 12 puan toplarken, Sivasspor 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 8 puan aldı.

YORUM YAZ