MENÜ

Fatih Karagümrük - Erzurumspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İşte ilk 11'ler)

Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. 8 puanı Karagümrük, 4. sırada yer alıyor. 7 puanlı Erzurumspor ise haftaya 10. sırada girdi. 3 maçtır kazanamayan Karagümrük, sahadan 3 puanla ayrılıp moral depolamak istiyor. Son 3 deplasman maçından galip ayrılan Erzurumspor ise deplasmanda 3 puana uzanıp sıralamada rakibini sollamanın hesaplarını yapıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Erzurumspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak. Karşılaşma öncesi iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Fatih Karagümrük - Erzurumspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İşte ilk 11'ler)

Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. 36 yıl sonra döndüğü Süper Lig’de sezona iyi başlayan Fatih Karagümrük, iç saha maçlarında yenilmedi. Kırmızı-siyahlılar, evinde oynadığı maçlarda Yeni Malatyaspor ve Medipol Başakşehir’i mağlup ederken, Kasımpaşa ile berabere kaldı. Deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyen İstanbul ekibi, Fenerbahçe ve Alanya’ya yenilirken Gaziantep FK ile puanları paylaştı.

Haberin Devamı

Mücadele öncesi 8 puanı bulunan Karagümrük, 4. sırada yer alıyor. 7 puanlı Erzurumspor ise haftaya 10. sırada girdi.

3 maçtır kazanamayan Karagümrük, sahadan 3 puanla ayrılıp moral depolamak istiyor. Son 3 deplasman maçından galip ayrılan Erzurumspor ise deplasmanda 3 puana uzanıp sıralamada rakibini sollamanın hesaplarını yapıyor.

Fatih Karagümrük - Erzurumspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Fatih Karagümrük - Erzurumspor ilk 11'ler:

Fatih Karagümrük: Emiliano Viviano, Eric Lichaj, Enzo Roco, Ervin Zukanovic, Jure Balkovec, Lucas Biglia, Badou Ndiaye, Alassane Ndao, Erik Sabo, Aatıf Chahechouhe, Artur Sobiech

Haberin Devamı

Erzurumspor: Fabien Farnolle, Leo Schwechlen, Arturo Mina, Adolphe Teikeu, Mitchell Donald, Gabriel Obertan, İbrahim Akdağ, Cenk Ahmet Alkılıç, Jugurtha Hamroun, Emrah Başsan, Ricardo Gomes

Fatih Karagümrük'te kırmızı kart cezalısı Jimmy Durmaz ile sakatlığı bulunan Jorquera, maçı kaçıracak isimler. Vato ve Sabo'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Erzurumspor'da ise Kaan, Oltan, Ömer ve Novikovas, sakatlıkları nedeniyle zorlu deplasmanda forma giyemeyecekler.

YORUM YAZ