MENÜ

Fatih Karagümrük - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (11'ler)

Süper Lig'de 11. hafta maçında Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor 3 puan mücadelesi verecek. Süper Lig'in iki dikkat çeken ekibi sahadan galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Fatih Karagümrük - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (11'ler)

Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 11. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Bu sezon iç sahada maç kaybetmeyen Karagümrük rakibi karşısında bu seriyi devam ettirmek istiyor. 6 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray karşısında sona eren Çaykur Rizespor ise Karagümrük deplasmanında galibiyet arayacak.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük: Viviano, Ramazan, Roco, Fatih, Balkovec, Biglia, Ndiaye, Ndao, Sabo, Jimmy Durmaz, Sobiech.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Emir, Meriah, Melnjak, Abdullah, Donsah, Fabricio, Onur, Fernando, Remy.

Fatih Karagümrük - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek. beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

KARAGÜMRÜK - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

36 yıl sonra döndüğü Süper Lig’de sezona iyi başlayan Fatih Karagümrük, geride kalan bölümde iç saha maçlarında yenilmedi. Kırmızı-siyahlılar, evinde oynadığı karşılaşmalarda Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u mağlup ederken, Kasımpaşa ve Demir Grup Sivasspor ile berabere kaldı. Deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda galibiyeti bulunmayan İstanbul ekibi, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor’a yenildi, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Hes Kablo Kayserispor maçlarında sahadan bir puanla ayrıldı. Fatih Karagümrük, ligde 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 14 puan topladı. Üçer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşayan Çaykur Rizespor’un ise 12 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Ndiaye, Roco ve Salibur dönüyor

Fatih Karagümrük’te son haftalarda sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Badou Ndiaye, Enzo Roco ve Yannis Salibur, hafta içi takımla çalıştı. Üç oyuncu da yarın teknik direktör Şenol Can’ın şans vermesi halinde forma giyebilecek. Sakatlığı devam eden Bosna Hersekli oyuncu Ervin Zukanovic’in ise oynaması beklenmiyor.

YORUM YAZ