MENÜ

Başakşehir - Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir - GS canlı yayın

Trabzonspor ve Sivasspor'un puan kaybettiği haftada Başakşehir ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. İki sezondur son haftalarda Başakşehir’i yenerek mutlu sona ulaşan Galatasaray, bu sezonun en kritik virajında yine güçlü rakibi karşısında “ya tamam ya devam” maçına çıkıyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Başakşehir - Galatasaray (Başakşehir - GS) maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Başakşehir - Galatasaray şifresiz canlı izle - Başakşehir - GS canlı yayın

Süper Lig’de finallerin iki takımı Galatasaray ve Başakşehir, bir kez daha sezonun en kritik virajında karşı karşıya geliyor. Cim Bom, son iki sezondur rakibini uzun süre zirve koltuğunda oturmasına rağmen son düzlükte devirerek mutlu sona ulaşıyordu. Aslan için bu kez işler biraz daha zor. Hem çok sayıda eksiği var hem de bugün şampiyonluk yolunda “ya tamam ya devam” diyecek. Başakşehir de zirvedeki yerini sağlamlaştırmak için 3 puandan başka bir seçenek düşünmüyor. Trabzonspor’la amansız bir şampiyonluk mücadelesine girişen Okan Buruk’un takımı, son dönemde kendi sahasında kurduğu üstünlüğü sürdürmenin peşinde.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR - GALATASARAY CANLI İÇİN TIKLAYIN

Fatih Terim kalesi!

Başakşehir, bu sezon Fatih Terim Stadı’nda çıktığı 14 lig maçının 10’unu kazanıp 3’ünde berabere kalırken, sadece 2. haftada Fenerbahçe’ye mağlup oldu. Turuncu- Lacivertliler ayrıca sahasında son 6 karşılaşmada rakiplerine tek 1 puan bile bırakmadı.

Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maç, saat 21.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Başakşehir - Galatasaray ilk 11'ler:

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Aleksic, Robinho, Crivelli

Galatasaray: Okan, Linnes, Lemina, Donk, Saracchi, Seri, Ömer, Emre Akbaba, Belhanda, Feghouli, Onyekuru

Başakşehir’de son dakika

Haberin Devamı

Ev sahibi Başakşehir’de kart cezalısı Skrtel dışında eksik bulunmuyor. Turuncu-Lacivertli takımda Epureanu, Aleksic ve Mahmut Tekdemir ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular bugün kart görmeleri halinde, haftaya Antalyaspor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Galatasaray’da son dakika

Konuk ekip Galatasaray’da Muslera, Falcao, Marcao ve Andone (sözleşmesi feshedildi) sakatlıkları, Mariano, Adem Büyük ve Ahmet Çalık ise kart cezaları sebebiyle bugün Başakşehir karşısında görev yapamayacak. Cezası olan iki oyuncu, haftaya Trabzonspor karşısında forma giyebilecek. Adem ise geri dönüş için bir hafta daha bekleyecek.

YORUM YAZ