MENÜ

Ankaragücü - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de ilk yarının son hafta maçında Ankaragücü ile Denizlispor üç puan mücadelesi verecek. Peki, Ankaragücü - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...İlk golü deplasman ekibi kaydetti.

Ankaragücü - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ankaragücü, Süper Lig’in ilk devresinin son maçında Yukatel Denizlispor’u konuk edecek. Başkent ekibi sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Denizlispor ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

Haberin Devamı

Ankaragücü - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Eryaman Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak 17. hafta karşılaşmasını hakem Arda Kardeşler yönetecek. beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

ANKARAGÜCÜ-DENİZLİSPOR MAÇINA MİSLİ.COM ÜZERİNDEN CANLI BAHİS OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Ankaragücü - Denizlispor 11'ler...

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Alihan, Pazdan, T. Pinto, Cebrail, Sedat, Faty, Canteros, İlhan Parlak ve Orgill

Denizlispor: Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Olcay, Murawski, Aissati, Sackey, Hadi Sacko, Barrow ve Rodallega

Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetimindeki MKE Ankaragücü, ligde geçen hafta deplasmanda Antalyaspor ile berabere kalmıştı. Haftaya 11 puanla 17. sırada giren başkent ekibinde sarı kart cezalısı Ante Kulusic, Denizlispor’a karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Denizlispor'da sakatlığı süren sol bek Bergdich ile kart cezalısı sağ bek Lopes Ankara deplasmanında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ