MENÜ

Kenetlendiler

Abone Ol Google News

Arka arkaya kaybedilen 7 puan, bardağı taşırdı. Özellikle Alanya maçındaki rezalet futbol ve gelen yenilgi, takıma olan tepkilerin iyice artmasına neden oldu. Başkan Ali Koç, Samandıra’ya çıkarma yapıp, Ersun Yanal ve futbolcularla konuşarak Trabzonspor maçının önemine değinmişti. Dünkü idmanda görüldü ki takım, başkanın ve taraftarın mesajını almış. Daha önce izlediğim antrenmanlara oranla futbolcular çok daha ciddi ve özveriliydi.

Haberin Devamı

Comolli saha içinde

Bu sezon hem performans hem de gol sayısı olarak beklentilerin altında kalan Roberto Soldado ve Michael Frey, dün birbirlerine adeta nazire yaptı. Her iki forvet de şık gollere imza atarak Ersun Yanal’dan formayı ne kadar çok istediklerini gösterdi. Samandıra’daki bir diğer değişim de Damien Comolli’nin artık takıma çok daha yakın olması. Fransız sportif direktör idmanları saha içerisinden takip ediyor, Yanal ve futbolcularla dirsek teması kuruyor.

Baskı yok, moralliler

Trabzonspor maçı, sezonun en kritik sınavı. Olası bir yenilginin faturası çok ağır olacak. Futbolcular bunun farkında. Artık son şanslarını kullanacaklar. Dünkü görüntü, bunun bilincinde oldukları yönünde. Kazanma mecburiyetinin baskı oluşturması beklenebilir ancak futbolcular son derece moralli ve neşeli. Bu havayı maça da taşıyabilirlerse, 12. adamın da desteğiyle istediklerini alabilirler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ