MENÜ

Herkes zafere inanmış

Abone Ol Google News

Gençlerbirliği yenilgisi sonrası yaşanan kaos, Beşiktaş derbisi öncesi ötelenmiş gibi görünüyor. Bu sezon ligin başından bu yana çeşitli defalar Fenerbahçe antrenmanları izledik, havayı kokladık. Ancak dünkü idman çok farklıydı. Teknik adamından futbolcusuna kadar herkes işin ciddiyetini anlamış görünüyor.

Haberin Devamı

Futbolcular neşeli

Erol Bulut’un yenilgi sonrası yaşadığı ruh halinden sıyrılmış olması ise futbolculara ayrı bir öz güven aşıladı. Bulut, özellikle küskünler üzerinde yoğunlaştı. Bir süredir forma vermediği, ancak Beşiktaş maçında çok şeyler beklediği Ozan Tufan’la uzun bir sohbet gerçekleştirdi. En önemlisi ise futbolcuların yüzlerinin gülmesi, etrafa neşe saçmalarıydı.

Farkına varmışlar

Derbinin kendileri için lige dönüş maçı olduğunun farkına vardıkları her hallerinden belli. Ancak tüm oyuncular iplerin artık Fenerbahçe’nin elinde olmadığının, Beşiktaş karşısında alınacak bir galibiyetin bile belki de yetersiz kalacağı bir dönemin içine girdiklerinin farkındalar. Takım, pazar günkü dev maç öncesi galibiyete inanmış durumda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ