MENÜ

Galibiyetle başladılar

Abone Ol Google News

Pereira ve öğrencileri, Rumen temsilcisi Csikszereda karşısında ilk sınavını galibiyetle kapatırken her iki yarıda mücadele eden farklı kadrolar göz doldurdu. Geldiği günden bu yana hücum futbolu oynayacaklarını söyleyen ve futbolcularının kaptırdıkları toptan sonra mücadeleyi bırakmamalarını isteyen Portekizli hoca, dün izleme platformundan takımını 90 dakika boyunca dikkatle takip etti. Ayrıca sık sık hata yapan öğrencilerine bağırmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Caulker iyi gözüktü

Sarı-Lacivertli ekip 26. dakikada Sinan’ın uzaktan attığı şutla devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise 67. dakikada Caner’in kullandığı korner topunu Serdar Aziz kafayla ağlarla buluşturup, maçın skorunu ilan etti. Bu karşılaşmada Fenerbahçe’nin iki yeni transferi Serdar Dursun ve Caulker sahne aldı. Alanyaspor’dan transfer edilen İngiliz stoper, süre aldığı ilk yarıda olumlu hareketleri ile dikkat çekti. Serdar Dursun ise çok çalışmasına rağmen beklediği topları alamayınca, oyundan düştü.

Berke göz doldurdu

Maçın adamı ise takımını 1-0 öne taşıyan Sinan Gümüş oldu. Nazım Sangare, Gökhan Gönül’ün yokluğunda sağ bekin kendisine emanet edilmesini istediğini gösterdi. Kale için büyük forma savaşına girecek olan kaleci Berke, yaptığı kurtarışlarla Altay’a işinin kolay olmadığı mesajını gönderdi. Kısaca Fenerbahçe ilk maçında ortaya koyduğu mücadele ile gelecek adına ışık verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ