MENÜ

Yiğido zirveye yürüyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Süper Lig için iddialı iki takımın maçı gergin başladı. Göztepe, ne oynadığını bilmez şekilde ve özellikle defansta yaptığı hatalar nedeniyle; 14. dakikada Gençer’in de atılmasıyla üstünlüğü Sivas’a verdi. Sivasspor, tam bir takım oyunu oynayarak rakibine pozisyon vermedi. Sahanın en iyi isimlerinden biri olan Burhan’ın 37’deki ortasında Lenadrinho’nun kafa vuruşu auta gitti. 41’de sahanın bir başka yıldızı Rıdvan kalite bir vuruşla takımını öne geçirdi. 45+2’de Ziya kırmızı kart görünce ikinci yarı oyuncu sayısı eşitlendi.

Rıdvan’dan müthiş maç

Bu kart Sarı-Kırmızılılar’ı ateşledi. Canberk ve Soner’le pozisyon bulmaya başladılar. Ancak Tolgahan geçit vermedi. Sivasspor ikinci devre iki net pozisyonu da harcayan taraftı. Maç da 1-0 Yiğidolar’ın zaferiyle bitti. Yılmaz hoca defansa çözüm bulamzsa Play-Off’u rüyasında görür. Sivasspor’da ise stoper İbrahim, Rıdvan Şimşek, Burhan ve Adem’in performansları zaten Süper Lig kalitesinde. Golü atan Rıdvan’ı ayrıca kutlamak gerek.

Taraftardan protesto

Son 5 maçta 4’üncü mağlubiyetini alarak 46 puanda kalan Göztepe bitime 4 hafta kala ilk 6 şansını da zora soktu. Puanını 55 yapan Sivasspor ise lider Yeni Malatyaspor’la farkı 2 puana indirdi. Bu arada Göztepeli taraftarlar bitiş düdüğünün ardından futbolcuları protesto etti.

YORUM YAZ