MENÜ

İzmir'in Kralı Altınordu

Abone Ol Google News

İzmir’de Ege derbisinde her iki takım da centilmence ve açık bir futbol sergilediler. Her iki takım da ilk yarı gol kaçırma rekoru kırdı. Altınordu Muhammet Mert ve Anıl Koç’un yakaladığı yüzde yüz pozisyonlardan yararlanamadı.

Haberin Devamı

Altay adına da kral Paixao ile 3 net pozisyondan yararlanamadı. 15. dakikada Muhammet Mert’in pasıyla buluşan Enes Kubat takımını düzgün bir vuruşla öne geçirirken 39. dakikada Paixao’nun düşürülmesinden kazanılan penaltıyı kral gole çevirerek beraberliği getirdi, ilk yarı sonuçlandı. 2. yarı Altınordu Play-Off yarışında olabilmek için mutlak kazanması gerekiyordu, bu arzuyu sahaya fazlasıyla yansıttılar. Daha üstün oynadı Eroğlu’nun takımı ve uzaktan şutlarla Altay kalesine gelmeye çalıştı. Bunun sonucunda da 84. dakikada Anıl Koç’un pasında golü atan Atakan Üner takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle Altınordu Play-Off yarışında ‘Ben de varım’ dedi.

Gol güme gitti!

Altınordu’da Berkay 100. maçını da iyi bir şekilde bitirdi. Muhammet Mert ve Anıl Koç sahanın iyilerindendi. Altay’da ise Ferhat Çulcuoğlu ve özellikle Özgür Özkaya takımın iyilerindendi. Son anlara Siyah-Beyazlılar’ın sayılmayan golü ise hatalı karar. Buz gibi gol güme gitti denebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ