MENÜ

Ege'nin kralı Altınordu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Altınordu evinde Denizlispor’u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin golleri ilk yarıda Umut ve Sinan’dan gelirken, konuk takımın ikinci yarıda Barış’la bulduğu gol beraberliğe yetmedi. İzmir temsilcisi 13 puana ulaşırken, Horoz 8 puanda kaldı


Ege derbisinde oynayan Denizli, kazanan Altınordu'ydu. 3. dakikada Veli altıpasta Perovic'e al da at dedi, o kaleciye nişanladı. Oyunun hakimi Horozlar'dı. Ancak Umut'un tamamen bireysel çabasıyla enfes bir gol attı. Golün verdiği güçle Altınordu yüklenmeye başladı. Erdoğan'ın kornerinde Sinan'ın kafasıyla İzmir ekibi farkı 2'ye çıkardı. Devrenin sonunda Perovic yüzde yüz goller kaçırdı. İkinci yarı Denizli yine atak oynadı. Altınordu da doğal olarak geri çekildi. Barış'ın golü Yeşil-Siyahlılar'ı umutlandırdı. Denizli 3. bölgede atak oynamasına rağmen pozisyon üretemeyince sonuca da ulaşamadı. Denizli hep hücumu isteyen taraf. 3. dakika ise maçın kırılma anı. Veli'nin pası gol olsa maçın sonucu çok farklı olabilirdi çünkü. Futbolda atamayana atarlar kuralı bir kez daha işledi.

Perovic kaçırınca...

Golleri kaçıran Denizli, sonuca ulaşan, istediğini alan taraf ise altınordu oldu. Ali Tandoğan takıma bir ahenk katmış. Kazanması gereken takım da bana gören onun oyuncularıydı. Perovic biraz daha becerikli olsa hikaye farklı yazılırdı. Altınordu'da Yusuf'un bindirmeleri ev sahibi adına en dikkat çeken gelişmeydi.

YORUM YAZ