MENÜ

Altınordu gümbür gümbür

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu, Adanaspor’un ardından evinde yenik duruma düştüğümaçta Play-Off yarışındaki en yakın rakiplerinden İstanbulspor’u da mağlup etti.

Bornova Stadı’nda oynanan karşılaşmada 14. dakikada İbrahim’in golüyle yenik duruma düşen Altınordu, ikincisi penaltıdan olmak üzere 31 ve 90+5. dakikada Mirkan, 45+1. dakikada Kerim Avcı’nın golleriyle 3 puana uzandı.

Ligde üst üste 2, son 4 maçta ise 3. galibiyetini alan İzmir temsilcisi, bu skorla 42 puana ulaşıp Play-Off hattındaki yerini perçinledi. İstanbulspor ise Şeytan’ın 3 puan gerisinde, 39 puanla 7. sırada kaldı.

Maçın değerlendirmesine gelirsek; İstanbulspor, İbrahim’le öne geçti. İyi başladığı maçı net pozisyonlarla da taçlandırdı. Ancak golden sonra sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.

‘Atamayana atarlar...’

Hal böyle olunca ‘Atamayana atarlar’ kuralı devreye girdi.

Altınordu açıldı, Barış Alıcı’nın enfes ortasından Mirkan golü attı. 45 artıda Berkay’ın mükemmel pasıyla golü buıldu. 2-1 öne geçen Altınordu devreye moralli girdi. İkinci yarıda her iki takımın da girdiği pozisyonlar izledik. 90+5’ta Barış’ın kazandırdığı penaltıyı Mirkan gole çevirdi. Kaleci Erce başarılı bir performans gösterdi. Barış, Mirkan ve Berkay günün kahramanlarıydı. Özellikle Berkay için basmadık yer bırakmadan bitirdiği bir maçtı, Altınordu’da kendisini yeniden buldu.

YORUM YAZ