MENÜ

Yakışmadı...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çünkü Beşiktaş’lılık duruşu hele yönetim kurulu üyesiysen, bu açıklamalardan kısacası tribün ağzı açıklamardan kesinlikle kaçınmak zorundasın.

Serdar Adalı haksız mıydı? Yerden göğe kadar haklıydı. Ama zaman yanlış. Sezon başından beri Guti ve Quaresma’nın ayakları ‘şeker hastalarının’ ayaklarından farksızdı. Biliyorsunuz şeker hastalarının ayakları hiç inmez hep şiştir. Herhalde kariyerleri boyunca bu kadar tekme yedikleri bir yarım sezon yaşamadılar.
Fenerbahçe’lisi Galatasaray’lısı Trabzonspor’lusu... Kısacası tüm sporseverler ligi ikinci yarısından itibaren Beşiktaş’a, Beşiktaş musabakalarına bakışları çok farklı.

Futbolun güzelliklerini seyretmeye geliyorlar. İşte burada ana fikir. Hakemlerin üfledikleri ya da üflemedikleri düdükler burada. Çifte standartlar burada. Fırat Aydınus’u kimse hedef göstermesin. Fırat doğruyu yaptı. Doğruyu yapmayan Bünyamin Gezer’di Mehmet Topuz’u sahada tutarak. Serdar Adalı şunu söyleseydi daha iyi olurdu. Fenerbahçe-Trabzon maçlarını alın. Fenerbahçe-Trabzon maçlarını yöneten hakemlere bakın, bir de Beşiktaş’ın maçını yönetenlere... Anlayın o zaman Beşiktaş’ın nasıl darbe yediğini. İşte ana fikir bu. Yoksa soyunma odasını basmak basmamak önemli değil. Yakışmadı... Beşiktaş’ın hakları bu şekilde savunulmaz.

Fiyapı muamması


Beşiktaş’ın hakları nasıl savunulur biliyor musunuz? Bakın, Fiyapı Stadı için açıklamar yapıldı. Aslında başa döndük. Verilen izin mizin yok! Arkadaki bölümün yarısı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün yarısı Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın. Her iki kurum izin verecek. Beşiktaş Belediyesi binlik planları yapacak. Anacaddeye gidecek. Anacadddeden onay çıkacak. Tekrar anıtlara gidecek. Anıtlardan müsadece alınacak. Of yoruldum. Yani saymakla bitmeyecek sapsalardan geçtikten sonra yürürlüğe girecek.

Önümüzdeki sezonda İnönü’deyiz, bu böyle bilinsin. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmanil Ünal yönetimin üstünde biri değil. Televizyondan çıkıp Fiyapı İnönü Stadı önünde haklen kahramanlık yapacakken de aynı delikanlılığı Fulya projesinde gösterseydi. Fiyapı İnönü projesinde bir katkısı yoktur. Vardı diyenle de her platformda tartışırım.

YORUM YAZ