Arama

Popüler aramalar

Ulusoy geç kaldı!

Abone OlGoogle News
Haberin Devamı

Dün geceye kadar bekledim Haluk Ulusoy’un Genel Kurul’dan sonra istifa etmesini... Açıkça belli olmuştu, artık istenmiyorsun... “Hayır, ben devam etmeliyim. Bu karar, baskı üzerine alındı” diyorsan, istifa eder ve günlerdir eleştirdiğiniz yasa sayesinde seçime girerdiniz. Aday olur, 20 gün sonra güvenoyu alabilirdiniz.
Olmadı, olmazdı da... Çünkü korktun. İşte böyle, ne ekersen onu biçersin. “Ben, 19 Bin YTL’nin dışında yargılanmıyorum, benim giydiğim elbise 30 bin YTL” diyerek, seninle yıllardır kader birliği yapmış 14 arkadaşını yarı yolda bıraktın. Yalnız bıraktın... 2 senedir mahkeme kapılarında sürünüyorlar. Bu muydu Haluk Ulusoy’un arkadaşlık ve delikanlılık anlayışı? Benim hiç bir davam yok diyorsun ama, enişten Mehmet Koçak’ın Fantastic Oteli’nin ve bazı sana yakın çevrelerin davaları halen devam ediyor. Milli Takımlar’da Galatasaray ve Trabzon patenti dışında kimsenin çalışması mümkün değil. Bu muydu Ulusoy’un eşitlik anlayışı?
İşin acı bir yanı da, 5 nolu sandık yasa ile devre dışı kalırken, TUFAD’ın para için hiç bir delege gönderememesi, hem sizin hem de onlar için ayıp. Antrenörler, başkanları ve yapılarını tekrar gözden geçirmeleri... Türk futbolunun olmazsa olmazları maalesef genel kurul da Ulusoy’un seçim rüşvetlerine takılıp, delege olamadılar.
İşte 192’ye 48 yani yüzde 80’inin istemediği bir ortamda koltukta kalıp, harcamalara halen devam etmek yanlış. Hele 3 Ocak’tan sonra, seçim öncesi dahil olmak üzere kulüplere ve kuruluşlara yapılan bütün seçim rüşvetlerinin hesabı mutlaka sorulmalı.
Nasıl yasayı uygulamamanın hesabı sorulacağı gibi...