Arama

Popüler aramalar

Sabun köpüğü

Abone OlGoogle News
Haberin Devamı

Quaresma’nun yokluğu Shuster’in planlarını alt-üst etti. Trabzonspor sıkıntıyla geldiği İstanbul’dan huzurlu bir şekilde evine döndü. Keşke Tolga Özkalfa, Serkan’ı atmasıydı. Kararına hiçbir şey demiyorum. Doğru karar.
Eksik Trabzon, çok daha iyi oynadı... Oyunda 1-0 geriye düştüğü anda bile, maçı kazanma yönünde çok daha arzulu ve istekliydi. Ama Beşiktaş kulübesi, yanlış tercihlerin kurbanı oldu. Almeida’nın ve Ernst’ün daha önce kullanılması gerekiyordu. Hatta Bobo çıkmadan, yani sahada çift santrfor olmalıydı. Çünkü Beşiktaş defasının durumu belli; canlı bomba!.. Skorda fark da gelmeyince; dedik ya daha arzulu ve istekli olan Trabzonspor, istediğini, hatta fazlasını elde etti. Çünkü oyunun başında Şenol hocaya, ‘Beraberliğe ne dersin’ diye sorsak, dünden razıydı.
Ben Necip’e üzüldüm. Neden derseniz?.. Dün gece Beşiktaş tribünleri ‘Rüya Takım’ diye adlandırdığımız takımın oyuncularını bir kenara bırakıp, Necip’i alkışlıyorlardı. Acaba sezon başından beri, Necip’in yerine Aurelio’nun tercih edilmesi ne derece doğruydu, onu da bilmem ama, görülen bir şey var ki; İnönü Stadı’nda Beşiktaş’ın sırtı yerden kalkmıyor... Hayaller bir bir uçuyor mu, ne dersiniz?
Başta da dediğim gibi; beklentiler çok fazlaydı sezon başında. Hayallerimiz vardı. Önce UEFA sonra Türkiye Ligi uçtu gitti. Elde var; Türkiye Kupası. Ne dersiniz; o da sabun köpüğü gibi uçup gider mi?.. Bu kafayla zor mu zor!