MENÜ

Oğuzhan sonrası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ancak şimdi ne hikmetse bu unutuldu, Samet tartışılmaya başlandı. Fenerbahçe müsabakasından sonra camia şampiyonluk havasına girmiş, maçlar oynanmadan, hocanın dışında herkes rüzgara kapılmıştı. Bu kadroyla gelinen nokta, kupaya veda, İnönü’ye veda, dün gece de acaba lige de mi veda idi. İşte böyle bir maçtı dün akşamki Antalya müsabakası. Sakatlıklardan çok çekmişti Samet hoca. Ama dün Toraman, Almeida, Niang, Sivok. Gerisini boşver yazmayalım, ‘Feda’ oyuncularda da vardı dün gece. Asıl üzüntüm ‘VEDA’ etmişti seyirci.

Böyle olmamalıydı. Mehmet Özdilek, Beşiktaş’ı ezberine almış, oyuncularına aktarmış ‘özel’ bir hoca. Aslında hem Samet Aybaba, hem de Özdilek oyunun ilk yarısında risk almadan oynadılar. Oyunda yok, hücumda yok, pozisyonda yok. Gol ayakların, Olcay, Holosko, Mustafa Pektemek, ceza sahasına girmeye korkarsa tabii ki golü de unutacaksın. Veli, Olcay, Holosko ve Pektemek topla kavga ediyorlar. Pas hataları oyunun da maçın da kalitesini düşürüyordu. Bunu bizim gördüğümüz gibi Samet hoca da gördü ve Oğuzhan’ı sahaya sürdü. Bu değişiklik geç bile kalmıştı. Ama Oğuzhan’ın olmaması Samet hocanın suçu değil, Oğuzhan’ın suçuydu.

Herhalde konuşulanlardan ders almış 46’ncı dakikadan itibaren Oğuzhan’ın girmesiyle, Fernandes’in pas alışverişi üst düzeyde, Holosko, Olcay, Mustafa Pektemek ceza sahası içinde ilk yarı yokları oynarken ikinci yarı pozisyon üstüne pozisyon buluyorlar ve kenarda kaçak oynayan Olcay, Oğuzhan’la güzel bir pas alışverişi yaparak huzursuz gecede nefes aldırdı takıma. Çünkü bu lig trafiğinde Beşiktaş’ın artık puan kaybına tahammülü yoktu.

YORUM YAZ