MENÜ

Mustafa Sarıgül'e bak!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mustafa Sarıgül’e Sadece Galatasaray’a hizmetlerinden dolayı değil, Ayazağa, Feriköy, Ayazağa Esen, Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Tayfun, Gültepe, Kuştepe gibi yaklaşık 20’ye yakın amatör takıma yaptığı hizmetlerden dolayı, öncelikle İstanbul ilindeki futbolun başkanı olarak benim ayrı bir teşekkürüm var.

Ayrıca Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Adalar Belediye Başkanı Coşkun Özden ve Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, yaptığım izlenimler doğrultusunda İstanbul futboluna, başta tesis olmak üzere her konuda destek oluyorlar. Bu belediye başkanlarına ayrıca teşekkür ediyor, Mustafa Sarıgül’ü ayrı bir yere koyuyorum. Ali Sami Yen Stadı’ndan Seyrantepe’ye geçene kadar, o stadın arazi alımından çok iyi de yapılan sözleşme sürecine kadar, gerek belediyede gerekse resmi dairelerde dosyayı elinde dolaştırarak yapmış olduğu hizmetler ve Beşiktaş Kulübüne bakışını da bildiğinm için kendisini tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.

Neden Sarıgül ile yazıya girdim: Biliyorsunuz Fulya Projesi’nden sonra Beşiktaş’ın geleceğini kurtaracak olan bir İnönü Projemiz var. Bu proje 3-5 insanın tekelinde olan, kendilerinden başkasını düşünmeyen insanlardan ve anıtlar kurulunun imzasından bir türlü geçmiyor. Halbuki mesleki açıdan da bu işlerin içinde olan biri olarak ne projelerin oradan geçtiğini biliyorum. Aklım ermiyor. Beşiktaş İnönü Stadı’nın yapılması düşünülen en yüksek tepe noktası; sağındaki Swissotel, arkasındaki Süzer Plaza’nın temelini bile geçmiyor. Kaldı ki o kurulun dikkate aldığı konu da projenin dışında. Şimdi iş Mustafa Sarıgül konumundaki İsmail Ünal’a düşüyor. İsmail Ünal dışında, ballı seyahatlerde eksik olmayan (Antep’e gelemediler çünkü uçak tarifeliydi. Direk paraları vermek zorundaydılar), bürokraside olan arkadaşlarımız, dostlarımız, çoğunuz bulunduğunuz yerleri Beşiktaşlılık sıfatıyla kazanmış durumdasınız. Bu proje olmazsa olmaz. Yıldırım Demirören’e kızabilirsiniz, ama bu proje Yıldırım Demirören’in değil Beşiktaş’ın geleceği. Hepiniz Mustafa Sarıgül gibi dosyayı koltuğunuzun altına alıp, elinizden geldiği şekilde kapı kapı dolaşarak işler hale getirmelisiniz. Yoksa daha çok hak eden Mustafa Sarıgül’ü alkışlarız ve Seyrantepe’yi de seyrederiz.

YORUM YAZ