MENÜ

Kulübe farkı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yenilerden Yusuf kulübede, Erkan Zengin ve Ernst sahada. Tabiki bütün gözler, 8.5 milyon Euro maliyetli Ernst’te.
Ancak benim için farklı bir görüntü vardı, o da kulübe. Artık Korcan’ı, alt yapıyı karıştırmayacağım. Rüştü, Cisse, Sivok, Nobre, Tello, Yusuf, Toraman ve tribünde Ekrem...
İşte kulübede özlenen tablo. Sahadaki oyuncu kulübeye baktığında tedirgin olmalı. Biz rahatız, çünkü en azından kulübede skoru değiştirecek oyuncuların fazlalığı var. Forma sırttan çıktı mı, tekrar onu almak bu kadroda zor. Bu, Beşiktaş için belki de son 4 sezonun en olumlu ve üretken kulübesi... Tabii enayice kart görmenin dışında, hakemler de Beşiktaş’a çomak sokmassalar!
Cepte 2-0 var, skorda da oyunda da sıkıntı yok. Hakem Bülent Yıldırım da rahat. Bu durum artık tribüne de yansımış, dün gece boştu, kapalı hariç.
Uğur İnceman, teşbihte hata olmaz ‘deliler’ gibi her tarafa koşuyor, tek dalıyor, çift dalıyor, topu çalıyor ancak olması gereken zamanda, olması gereken yerde değil.
Ve Ernst... Yani İnceman’ın yanındaki arkadaşı. İlk defa oynadı, 65 dakika sahada durdu. Keşke Cisse ile beraber oynasaydı. Nobre, Bobo gibi biri varken, biri yok olmamalı. Bu zengin kadroda, Cisse’ye hep bir yardımcı arıyorduk. Ernst Bundesliga’da sezonda 27 maçın altına düşmüyor. Bu da istikrar demek. Dün de topu oynattı, yani basiti yaptı. Faydalı bir oyuncu olacağını, iş ahlakı ve sahadaki ciddiyeti yönünde ortaya koydu. Parası beni ilgilendirmiyor yaptığı iş önemli, o da iyi. Ve son söz Erkan... Belli ki; Avrupa terbiyesi almış, çok yönlü zengin bir oyuncu, sahada zor ama kulübeden sahaya yansıması çok iş yapar.

YORUM YAZ