MENÜ

Geceyle gündüz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Daha güçlü bir devlet için herkes vergisini ödemeli.” Türkiye’de tek vergi mükellefi olmayan profesyonel futbolcu arkadaşların bu anlamlı pankartı taşımaları çok anlamlı. Anlayana!
Antep’in kolu kanadı kırıktı. Tabata yok, Erkan yok, bu Beşiktaş için şans. Hele Trabzon maçındaki ikinci yarıyı düşünürsek Beşiktaş için rahat bir müsabaka olması bekleniyordu. Ancak öyle olmadı. Geceyle gündüz kadar farklıydı iki maç. Eleştiriliyordu, niçin Nobre-Bobo bir arada oynamıyor diye. Oynattı, iyi de yaptı. Ancak bu ikisini oynatacak oyuncu sahada yoktu. Delgado’nun yokluğunda bunu yüklenecek olan Yusuf ama bana göre maliyeti 5 milyon dolar olan Yusuf da kulübede. Denizli ona son üç dakikada ihtiyaç duydu. İş yaratıcı özelliği olan Serdar Özkan’a kaldı. O da oyunda bulunduğu sürede bu işi başarıyla yaptı. Ancak Cesar, İsmail, Daumi, Murat Ceylan oyunu öyle kilitlediler ki, iş ölü toplara kaldı. İşte oyunun sıkıştığı bu anlarda duran top ustası Tello imdada yetişti. Önce kornerden Nobre’ye, bu arada kendi kişisel becerisiyle attığı mükemmel golle de kötü futbola üç puanı getirdi. Geçen hafta top sevmemişti, dün sevdi.
Müsaade ederseniz dayanamayacağım yine yazacağım. 25’in üstünde PAF ve altyapıda milli oyuncu var. Denizli yine işgüzarlık yapıp 3 kaleciyle sahaya çıktı. Ayıp! Buna bir dur demeli, konuştukları birbirini tutmalı.
Bünyamin Gezer’i sevmem. Sivok’un pozisyonunda Antep’in penaltısını es geçmesi ve takdir haklarını Beşiktaş’tan yana kullanmasından dolayı yine sevmem. Sevmeyeceğim de.

YORUM YAZ