MENÜ

Binlerce dansöz var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gomez gitti, ardından Sosa da İtalya’nın yolunu tuttu. Bu isimler gidince, şampiyon takımın bu sezonki başarı şansı yüzde 70 bitti. Ünlü isimler alınacakmış da, sezona hemen yetiştirilecekmiş de... Hangi kulüp, en iyi adamını lig başlarken başka bir takıma verir? Diyelim ki verdiler. Futbolcu hemen takıma adapte olacak, Şenol Güneş’ten formayı kapacak. Ölme eşeğim ölme!.. Güneş’in önceki gün yaptığı açıklamalara harfiyen katılıyorum. Onun dile getirdiklerini, kulübün başındaki tehlikeleri haftalardır yazıyorum. Ancak Başkan Fikret Orman’ın etrafında “binlerce dansöz” varken, doğru işlere nasıl imza atılacak, merak ediyorum. Kulübün düşürülmek istendiği bu durumu her vesile ile dile getirdim.

Seba’nın bir lafı var...

Borca dikkat çekip, miktarını sürekli olarak telaffuz ettim. Ama ne çare, bütün bu uyarılarıma rağmen asalaklar, papazlar kulüp içinde azalacağına artıyor. Başkan Orman da kulüpte huzur olsun, Beşiktaş’ın adı lekelenmesin diye bu asalaklara uzun süredir mavi boncuk dağıtıyor, “eyvallah” diyor. İşte ben en çok bu duruma üzülüyorum. Efsane başkanımız Sevgili Süleyman Seba’nın çok sevdiğim bir lafı var, “Beşiktaş’a hizmet etmek istiyorsan, kimsenin adamı olmayacaksın. Sadece Beşiktaş’ın adamı olacaksın...” Şimdilerde öyle mi, kongre fareleri bu kulübün etrafını sarmış durumda. Ey Beşiktaş Kongre üyeleri; kulüp elden gidiyor değil, gitti... Artık borcun miktarını telaffuz bile eden yok. Sırf menfaatini düşünenler, Seba’nın dediği gibi, birilerinin adamı olmuşlar.

Bir dakika durmam

Duydum ki Beşiktaş Travel’e bakan Arda, Şenol Güneş’in kaprisleri sonrası kapı dışarı edilmiş. İnanın, son 5-6 senedir, şu kulübün içinde adam gibi çalışanlardan bir tanesiydi. Şimdilerde 60-70 bin lira gibi uçuk maaşlar alan asalaklar, kulübün içinde cirit atıyor.. Ve ondan sonra da biz bu satırlarda, “Beşiktaş kulübünün borcu şu kadara çıkmış, bu kadar olmuş” diye tartışıyoruz. Ey arkadaşlar, sezon öncesi Süper Kupa’nın kaybedilmesi, takımın hangi tehlikeleri beklediği konusunda biraz olsun camianın gözünü açmış olsun. Şenol Güneş, Galatasaray’a karşı takım mağlupken, “Fark yemeyelim” diye defans oyuncusu alıyor... Sezon başlamadan Gomez ile Sosa gitmiş, Adriano kulübede, Gökhan tribünde... Benimse içim yanıyor, farkında mısınız beyler kulüp elden gidiyor. Siz hâlâ asalaklara prim tanıyorsunuz. Yönetici kardeşlerim, sizin yerinizde olsam, bu durumu gördükten sonra bir dakika orada durmam, hemen istifa ederim... Seba’nın kemiklerini sızlatmayın, yerinizi bu işi başarı ile yapacak arkadaşlara bırakın...

Dipnot: Şenol Güneş, ‘Kovsalar gitmem’ diyor. Bu paraları ben de alsam, tüfekle kovsalar ben de gitmem. Kimi kandırıyor. Şahane döndü!

[Content:{1248159}]

YORUM YAZ