MENÜ

Beşiktaş'ın çocuğu...

Abone Ol Google News

Oğlu ‘Guti’ ile beraber içerde-dışarda, basın tribününden daha çok, oğluyla taraftar arasında müsabakayı izleyen bir kardeşim. Bunu şunun için söyledim; diğer yazarlardan farkı, Beşiktaşlılığı hiçbir şekilde tartışılmasın diye. Ve geliyoruz Nihat’a... Sezon başından beri Nihat gündemden hiç düşmüyor.

Haberin Devamı

Başkaları gibi saha dışında değil saha içi performansıyla, daha çok da aldığı ücret ön plana çıkıyor. Sanki bu ücreti silahı Yıldırım Demirören’in başına dayayarak aldı! Beşiktaş tribünleri farkındaysanız müsabakalardan önce öncelikle 3 kişiye bağırıyor Beşiktaş’ın çocuğu diye. ‘Nihat, Necip, Tayfur...’ Benim için asıl önemlisi sezon başından beri Nihat için yazılanlar çizilenler. Yargılanacak olan Nihat değil, yönetimdir. Mehmet Topuz’un ayıbını örteceğim diye Beşiktaş’ın çocuğu Nihat’ı sakat olduğu halde apar-topar Türkiye’ye getirdi, üstelik sezon başı idmanına bile katılamadan askere gitti Nihat. Yani sağlıklı bir sezon başı idmanı yapamadı. Bu da tabii ki sezon içerisindeki performansına yansıdı. Kolay, trip atmak. Tabata, Fink, Zapotocny, Holosko say say bitmez! Ferrari, Higuain, Aurelio... Bunlar hep yönetimin ayıpları. Yönetimde ses yok. Öbürü çocuğumuz ya, vur gitsin! Bobo sakat, Nobre sakat, Almeida belirsiz. Kaldın mı Kayseri’de Nihat’ın eline? Çok unutkan bir milletiz. 2 senedir Fenerbahçe’de eleştirilen tek bir oyuncu var. 30 milyon dolar değerinde. Güiza... İzmir’de 40 saniye içerisinde attığı golle 2 senenin ayıbını örttüler. Başta Fenerbahçe medyası olmak üzere şimdi yere göğe sığdıramıyorlar Güiza’yı. Dedik ya; unutkan bir milletiz diye... Kayseri’de Nihat’ın golleriyle Beşiktaş kupayı alırsa, merak ediyorum ne olacak?

Haberin Devamı

Sevgili arkadaşlar, sevgili Beşiktaşlılar, tribünler daha duyarlı. Kötü de olsa çocuk bizim çocuğumuz. Nihat bizim oğlumuz, evladımız. Atamayız, satamayız. Benim için ‘Hakkı’dan farkı yok’. Nihatlar’ın nasıl yetiştiğini Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumluları dahil olmak üzere hepsinden iyi ben bilirim. İsteyen kızsın, isteyen hakaret etsin! Nihatlar kolay yetişmiyor. Nihat da üzüldü, özür diledi. Turgay’ın da böyle bir olaya karıştığı için üzüldüğünü biliyorum. Lütfen 11 Mayıs’a kadar herkes sussun...

YORUM YAZ